Experiențe împreună.
You are here:

Scandal uriaş în familia lui Becali. Patronul FCSB-ului e negru de supărare. DIVORŢUL e inevitabil

Scandal uriaş în familia lui Becali. Patronul FCSB-ului e negru de supărare. DIVORŢUL e inevitabilgalerie foto

FCSB

Gigi Becali n-a avut parte de linişte nici în această săptămână fără meciuri oficiale pentru echipa sa. În pauza prilejuită de partidele naţionalei României, patronul roş-albaştrilor a avut de rezolvat o mare problemă în familia sa.

Fostul patron al celor de la FCSB, Vasile Geambazi, a luat decizia de a se despărţi de soţia sa. În ciuda tuturor eforturile făcute pentru a evita divorţul, conform b1.ro, Gigi Becali n-a reuşit să-şi convingă nepotul să renunţe la această decizie drastică, astfel că Vasile Geambazi va ajunge la tribunal.

Cine este Vasile Geambazi

În urmă cu un an, Gigi Becali anunţa că se retrage de la FCSB şi că nepotul său se va ocupa de destinele echipei. Totul a pornit de la rezultatul alegerilor pentru preşedinţia FRF. Nemulţumit că Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat, Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal:  "M-am retras. La 4 jumate dimineaţa am trimis adresa la club, iar clubul va informa Liga. Eu nu accept să fiu la mâna lui Burleanu şi la Comisiile la care dă el comandă. Nu mă vreau să mai fiu".

Însă, după doar zece luni, la începutul acestui an, latifundiarul din Pipera a preluat din nou controlul şi a revenit la putere la FCSB, iar în acest moment deţine 99,9% din acţiuni. Până în luna ianuarie a acestui an, Vasile Geambazi deţinuse 37% din acţiuni.

viewscnt
Articole similare