Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în fotbalul european. Preşedintele UEFA, reacţie violentă la adresa primarului din Bergamo: ''Am auzit nişte critici idioate''

Scandal în fotbalul european. Preşedintele UEFA, reacţie violentă la adresa primarului din Bergamo: ''Am auzit nişte critici idioate''
Comentarii

Aleksandar Ceferin, preşedintele UEFA, s-a simţit direct vizat de declaraţiile furibunde ale primarului din Bergamo, Giorgio Gori.

Primarul din Bergamo i-a acuzat de inconştientă pe cei care au decis ca meciul dintre Atalanta şi Valncia să se joace. 40 de mii de locuitori ai oraşului Bergamo s-au deplasat la Milano pentru a urmări meciul.

''A fost o adevărată bombă biologică şi a contribuit la răspândirea Covid-19'', a spus Giorgio Gori. Replica şefului forului continental, chiar dacă tardivă,  a fost la fel de virulentă. ''Am auzit nişte critici idioate. Pe 19 februarie, nimeni nu ştia că Lombardia va fi centrul epidemiei. Cum puteam spune noi că nu se joacă? Există autorităţi responsabile'', a declarat Ceferin pentru La Repubblica.

Preşedintele UEFA  a vorbit şi despre manşa disputată în Spania. ''La retur se juca încă peste tot în Europa. Şi a fost un meci cu porţile închise. Pentru fanii adunaţi în faţa stadionului, jurisdicţia era a autorităţilor spaniole'', a concluzionat Ceferin.

Multe voci au susţinut că după dubla Atalanta -Valencia, din optimile UCL, infecţia cu coronavirus s-a răspândit rapid în cele două regiuni. Italia şi Spania sunt cele mai afectate ţări din Europa.

Afla mai multe despre: uefa 

viewscnt
Articole similare