Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş în Premier League! Pellegrini nu s-a mai abţinut după meciul cu Liverpool: "Aşa e obşnuit Klopp!" Faza incredibilă de la care a plecat totul

Scandal uriaş în Premier League! Pellegrini nu s-a mai abţinut după meciul cu Liverpool: "Aşa e obşnuit Klopp!" Faza incredibilă de la care a plecat totul

Premier League

Comentarii

Liverpool a remizat pe terenul lui West Ham, scor 1-1, şi a pierdut două puncte mari în lupta pentru titlu, însă echipa londoneză e cea care a avut toate motivele să se declare nemulţumită la finalul confruntării.

Liverpool a deschis scorul prin Mane, în minutul 22, însă faza a pornit cu de la un off-side uriaş în care se afla Milner, nesemnalizat de tuşier. Milner a pasat decisiv pentru golul lui Mane.

În prelungirile partidei, Liverpool putea da lovitura, tot după o fază în care tuşierul nu a indicat off-side, la Origi. Fabianski a parat însă şutul atacantului belgian.

La final, tehnicianul lui West Ham, Manuel Pellegrini, s-a îndreptat nervos spre Jurgen Klopp, pentru a-i atrage atenţia că echipa sa a înscris neregulamentar, iar la conferinţa de presă l-a criticat dur pe german.



"Nu mai contează (n.r. ce s-a spus)! Klopp e obişnuit să câştige cu goluri din offside! M-a bătut aşa la Malaga, cu Borussia Dortmund, cu un gol marcat dintr-un off-side de şapte metri! Deci nu se poate plânge de nimic!", a declarat Pellegrini la finalul partidei.

  • Duminică, în direct pe Telekom Sport
  • Tottenham - Leicester, 15:30, Telekom Sport 3
  • Manchester City - Chelsea, 18:00, Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: milnerpellegrini 

viewscnt
Articole similare