Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş în privinţa transferului lui Cavani la Atletico. "Nu suntem aici pentru a fi jefuiţi". Mama fotbalistului a intervenit: "Nu înţeleg de ce a spus o asemenea barbarie"

Scandal uriaş în privinţa transferului lui Cavani la Atletico. "Nu suntem aici pentru a fi jefuiţi". Mama fotbalistului a intervenit: "Nu înţeleg de ce a spus o asemenea barbarie"
Comentarii

Un scandal demn de o telenovelă s-a iscat între familia atacantului urguayan Edinson Cavani şi preşedintele clubului Ateltico Madrid, Enrique Cerezo, în legătură cu transferul jucătorului formaţiei PSG în Spania, informează lefigaro.fr.

Scandal în privinţa transferului lui Edinson Cavani la Atletico Madrid

Cerezo acuză familia lui Cavani de nerealizarea transferului de la PSG la Atletico. Oficialul spune că fratele şi impresarul lui Cavani, Walter Guglielmone, ar fi cerut un comision mare ca jucătorul să vină la Madrid.

"Găsesc drept ruşinoasă situaţia unor jucători cu agenţii şi cu familia lor. Nu suntem aici pentru a fi jefuiţi", a spus Cerezo.

Guglielmone a negat acuzaţiile, precizând că transferul nu s-a realizat din cauza unui dezacord financiar important între cluburi: "Voi credeţi cu adevărat că Edi nu a jucat aproape o lună pentru ca eu să fac să eşueze operaţiunea din cauza unui comision, în condiţiile în care visul lui este să meargă la Atletico?"

Nici mama lui Cavani, Berta Gomez, nu a ezitat să se exprime pe această temă.

"Nu înţeleg de ce preşedintele a spus o asemenea barbarie", a afirma ea, precizând că informaţia privind comisionul cerut de fratele vitreg al lui Cavani este "absolut falsă". 

Totuşi, Berta Gomez nu exclude ca fiul ei să ajungă la Atletico, însă o va face numai cu condiţia ca Enrique Cerezo să-şi ceară scuze. 

"Preşedintele clubului Atletico trebuie să-şi ceară scuze. Nu suntem răi şi totul se poate repara. Fiul meu a avut oferte, dar întotdeauna s-a gândit să meargă la Ateltico, pentru că i-ar plăcea să joace sub comanda lui Diego Simeone. Edinson nu voia ca banii să fie o problemă. Dacă ar fi vrut, s-ar fi dus la Manchester United, la Chelsea sau la Inter Miami, care i-au făcut oferte consistente", a adăugat ea.

Dorit de Atletico Madrid, Cavani mai are contract până în vară, iar PSG nu a dorit să-l cedeze şi şi-a asumat faptul că îl va pierde atunci liber pe jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în istoria clubului campion (198).

La finalul anului trecut, presa internaţională a scris că atacantul Edinson Cavani ar fi ajuns la o înţelegere cu Atletico Madrid pentru un contract valabil trei ani.

PSG nu i-a propus lui Cavani prelungirea înţelegerii, iar jucătorul putea negocia cu orice club începând din ianuarie.

Mai mult accidentat în ultima perioadă, Cavani, 32 de ani, nu prea mai intră în planurile antrenorului Thomas Tuchel. Uruguayanul este la Paris din vara anului 2013, după ce a fost transferat de la Napoli. În acest sezon, el a evoluat doar în zece meciuri (patru ca titular) din cele 22 de partide disputate de PSG în Ligue 1, având două goluri marcate. El a mai evoluat în două partide din Liga Campionilor, 40 de minute în total şi un gol, precum şi în Cupa Franţei (un meci, două goluri), în Cupa Ligii (un meci) şi în Supercupa Franţei (un meci).

Lui Tuchel îi este din ce în ce mai greu să-i facă loc în echipă lui Cavani, în condiţiile în care în atacul campioanei Franţei strălucesc Mbappe, Icardi şi Neymar.

Edinson Cavani a fost un jucător emblematic pentru PSG, echipă pentru care a evoluat în 294 de partide în toate competiţiile, marcând 198 de goluri şi oferind 41 de pase decisive.

Afla mai multe despre: edinson cavanitransfer edinson cavani atletico madrid psg 

viewscnt
Articole similare