Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş în Serie A. Patronul lui Napoli, pus la zid de omologul său de la Frosinone: "E o glumă neplăcută şi grosolană!"

Scandal uriaş în Serie A. Patronul lui Napoli, pus la zid de omologul său de la Frosinone: "E o glumă neplăcută şi grosolană!"
Comentarii

Preşedintele lui Frosinone a reacţionat după ce proprietarul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a sugerat că ultimele clasate la finalul sezonului ar trebui amendate.

De Laurentiis a dat-o ca exemplu pe Frosinone într-un interviu pentru New York Times, în care a afirmat că nu este normal ca o asemenea echipă să promoveze, să primească bani din drepturile TV şi să retrogradeze după un singur sezon.

"Dacă nu pot fi competitivi, dacă termină ultimii, ar trebui amendaţi şi nu ar trebui să primească bani", a spus proprietarul lui Napoli.

"Gluma lui De Laurentiis este neplăcută şi grosolană. A uitat de unde a pornit: acum 10 ani lupta împotriva lui Frosinone. Drepturile TV sunt distribuite greşit în Italia. În Anglia, resursele sunt distribuite mai echitabil, astfel că o echipă ca Leicester poate să câştige campionatul. În Italia, nu este posibil, există o echipă care câştigă şapte ani la rând", a declarat Stirpe pentru Radio Marte.

Stirpe a adăugat că De Laurentiis este unul dintre arhitecţii sistemului: "Există o echipă care ia 160 de milioane de euro de la televiziuni şi există Frosinone care ia 28 de milioane", a continuat Stirpe..

Frosinone a jucat prima dată în Serie A în sezonul 2015-2016 şi a retrogradat imediat. Echipa a promovat din nou anul trecut, dar întâmpină din nou dificultăţi în acest sezon, fiind pe locul 19, penultimul, cu 10 puncte din 20 de etape.

Afla mai multe despre: de laurentiisnapolifrosinonenew york times 

viewscnt
Articole similare