Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDAL uriaş în Spania! Jucătorii Barcelonei cer introducerea arbitrajului video, după ce golul lui Messi de la meciul cu Valencia nu a fost validat

SCANDAL uriaş în Spania! Jucătorii Barcelonei cer introducerea arbitrajului video, după ce golul lui Messi de la meciul cu Valencia nu a fost validat
Comentarii

Jucătorii echipei FC Barcelona consideră că în LaLiga ar trebui introdus arbitrajul video, după ce golul lui Lionel Messi de la meciul cu Valencia nu a fost validat.

"Este important că nu am pierdut, dar arbitrul a făcut o greşeală monumentală. Chiar şi eu, de la mijlocul terenului, am văzut că balonul a trecut linia porţii. Arbitrajul video este o tehnologie suplimentară care va ajuta fotbalul în astfel de situaţii", a declarat fundaşul Jordi Alba.

Şi mijlocaul Sergio Busquets este de acord cu Alba: "Sunt multe situaţii pe care arbitrajul video nu le va putea rezolva. Totuşi, cred că va fi de folos în cazuri precum cele din această seară. Avem nevoie de acest lucru. Liga are cei mai buni jucători din lume, cel mai bun campionat şi merită cea mai bună tehnologie. Balonul a trecut linia porţii, dar nici arbitrul, nici asistentul său nu a văzut".

Formaţia FC Barcelona a încheiat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Valencia, în etapa a XIII-a a campionatului Spaniei.

Pentru Valencia a marcat Rodrigo (60), iar pentru FC Barcelona a înscris Alba, în minutul 82. În minutul 30, Messi a trimis mingea în poartă, iar Neto a respins după linia porţii, însă golul nu a fost validat.

Afla mai multe despre: barcelonaspaniascandalproblemevalencia 

viewscnt
Articole similare