Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş în vestiarul naţionalei: "Sunt absolut şocat". Selecţionerul a început să urle, după ce a fost surprins de evenimentele petrecute la debutul său pe banca României

Scandal uriaş în vestiarul naţionalei: "Sunt absolut şocat". Selecţionerul a început să urle, după ce a fost surprins de evenimentele petrecute la debutul său pe banca României

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a bifat calificarea la Campionatul European din 2024, din Germania, în urma victoriei obţinute, sâmbătă, scor 2-1, în faţa Israelului.

Astfel, după o pauză de opt ani, naţionala României revine la un turneu final. Însă performanţa tricolorilor a fost obţinută şi în urma unui regulament de ordine interioară extrem de drastic.

Edward Iordănescu şi-a început mandatul în primăvara anului trecut, iar startul n-a fost cel mai fericit. Conform prosport.ro, selecţionerul a fost şocat de primul contact cu cantonamentul de la Mogoşoaia.

"Băieţi, sunt absolut şocat! Azi m-am întâlnit, jos, la recepţie, cu un notar! Pe urmă cu un frizer. Când m-am întors, am dat de un curier, care mi-a cerut autograf! M-am uitat pe telefon să verific data, poate am ajuns eu prea devreme la Mogoşoaia şi n-a început cantonamentul. Dar e corect, a început de ieri cantonamentul…" , le-a transmis Edward Iordănescu oamenilor din staff-ul tehnic.

Nemulţumit de întâmplările din prima zi de cantonament, selecţionerul României a ridicat tonul în discuţia cu colaboratorii săi.

"Băi, aici e notariatul? Păi, ei profită că vin în ţară la lot ca să-şi rezolve problemele personale sau să joace pentru România? Nu mai intră nimeni în cantonament fără acordul meu personal! Cine mai cheamă curier sau notar sau orice de capul lui, să se facă el curier sau notar, că fotbalist la naţională sigur n-o să mai fie!" , a continuat Edward Iordănescu.

Ulterior, în urma acestor evenimente, selecţionerul i-a băgat de urgenţă în şedinţă pe jucătorii naţionalei României.

"Selecţionerul a evitat să le reproşeze direct jucătorilor, lor le-a spus la şedinţă în aceeaşi zi doar regula: disciplina şi efortul nu se negociază aici, aici se vine pentru România. Şi i-a anunţat toate regulile noi, de disciplină, organizare, în antrenament şi în afara antrenamentului, plecând de la acest episod. Cine a strâmbat atunci din nas sau cine a continuat la antrenamente fără intensitate, a cam dispărut între timp de la lot…” , au dezvăluit sursele din cadrul naţionalei României.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare