Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş între sportivi şi reprezentanţii MTS. Protest incredibil la Europene + reacţie dură la adresa Ioanei Bran: "Incompetenţă trufaşă"

Scandal uriaş între sportivi şi reprezentanţii MTS. Protest incredibil la Europene + reacţie dură la adresa Ioanei Bran: "Incompetenţă trufaşă"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Scandalul dintre reprezentanţii MTS şi sportivii din loturile naţionale de canotaj continuă. La Campionatele Europene de la Glasgow, sportivii care au adus cinci medalii României, sâmbătă, au purtat banderole albe, în semn de protest pentru deciziile luate de oficialii MTS.

UPDATE | Înaintea finalelor de duminică, MTS a postat pe contul oficial că România a obţinut şapte medalii la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow, nu cinci, câte au fost de fapt.


Sportivii din loturile naţionale de canotaj au purtat banderole albe în semn de solidaritate pentru angajaţii MTS care au protestat în urma condiţiilor oferite de actuala conducere a Ministerului. 

"Nu m-a sunat nimeni, reprezentanţii federaţiei nu au fost sunaţi pentru a primi felicitări în urma rezultatelor obţinute de sportivi. Nu ştiu dacă sportivii vor fi primiţi la Salonul Oficial. Eu nu aştept nicio felicitare din partea nimănui, dar cred că sportivii ar fi meritat acest lucru pentru munca pe care au depus-o şi pentru rezultatele obţinute. Chiar dacă nu se vor bucura de această primire specială, sportivii noştri şi-au făcut treaba şi şi-au demonstrat valoarea" ,  a declarat preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, pentru Telekom Sport. 

În urma răspunsurilor oferite în acestă săptămână de Ioana Bran (DETALII AICI), reţelele de socializare au explodat cu mesaje dure la adresa ministrului Tineretului şi Sportului.

Cinci medalii a obţinut România, sâmbătă, la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow: aur la opt plus unu, aur la 4 rame masculin, aur la dublu rame, argint la feminin patru rame şi bronz la dublu rame masculin.

Afla mai multe despre: protestcanotajelisabeta lipamtsioana bran 

viewscnt
Articole similare