Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş la ACS Poli! Jucători prinşi că joacă la pariuri

Scandal uriaş la ACS Poli! Jucători prinşi că joacă la pariuri

Liga 2

Comentarii

Nu era destul că echipa pierde meci după meci şi este pe loc retrogradabil în liga secundă, că cei de la ACS Poli Timişoara se confruntă acum şi cu o altă problemă. Au aflat că există jucători care merg în casele de pariuri şi mizează sume importante pe diferente evenimente de la meciurile echipei lor.

Cristian Pădurariu, fotbalistul de 21 de ani al timişorenilor care a fost prins că a pariat împotriva echipei sale a recunoscut totul într-o discuţie cu şefii clubului din Banat. Fotbalistul fusese mai demult exclus din lot de Ştefan Nanu după ce a evoluat doar de trei ori în acest sezon pentru fosta echipă de Liga I. Mijlocaşul a fost filmat într-o casă de pariuri din Timişoara, informaţie confirmată pentru Gazeta Sporturilor de către administratorul special al clubului, Radu Birlică. 

Cazul a fost trimis mai departe pentru analiză Federaţiei Române de Fotbal. Nu este însă singurul de acest gen. O altă sursă a descoperit că în urmă cu aproape doi ani, tot la o casă de pariuri din Timişoara, cineva a pariat 1000 de lei la partida dintre ASA Târgu Mureş şi ACS Poli Timişoara, din Cupa Ligii. Biletul ar fi fost câştigător dacă Drăghici ar fi primit un cartonaş galben în respectivul joc. Ceea ce s-a şi întâmplat, atacantul fiind avertizat după ce şi-a scos tricoul după marcarea unui gol. Ulterior s-a aflat că pariul fusese pus cu o oră înaintea startului jocului. 

Afla mai multe despre: acs polipădurariudrăghici 

viewscnt
Articole similare