Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDAL uriaş la Barcelona! L-a umilit pe Messi, iar argentinianul a EXPLODAT. Urmări importante în lotul catalanilor

SCANDAL uriaş la Barcelona! L-a umilit pe Messi, iar argentinianul a EXPLODAT. Urmări importante în lotul catalanilorgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins-o cu scorul de 5-0 pe Leganes şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

A fost vestea bună a zilei pentru gruparea blaugrana, care a trecut uşor de formaţia madrilenă şi s-a calificat în sferturile Cupei Spaniei.

Scandal la Barcelona! Messi a explodat după ce Riqui Puig i-a dat mingea printre picioare

Surpriză acestui meci nu a fost rezultatul final şi nici calificarea Barcelonei în sferturile de finală. Informaţia bombă vine din sânul echipei catalane. Cu câteva ore înainte de meci, antrenorul Quique Setien a decis să-l lase în afara lotului pe tânărul Riqui Puig, care era anunţat de unele ziare catalane chiar titular.

Puig a văzut meciul departe de terenul de joc şi de banca de rezerve. Puştiul născut la Matadepera a rămas în afara lotului, printr-o decizie care a surprins pe foarte multă lume.

Canteranul Barcei fusese titular în turul precedent al Cupei Spaniei şi a putut fi urmărit în direct la Telekom Sport în partida cu Ibiza. A lăsat chiar o impresie pozitivă fiind remarcat de presa iberică. Decizia ca Puig să rămână în afara lotului nu a fost însă un tehnică.

Conform mai multor surse din apropierea clubului, citate de presa catalană, Riqui Puig s-a certat cu super starul Barcelonei, Lionel Messi. Certat e mult spus, pentru că Messi a fost cel care l-a certat pe puştiul catalanilor. Ba chiar s-a enervat foarte tare, iar Quique Setien şi-a ascultat super starul lăsându-l pe Puig departe de meciul de Cupă cu Leganes. Se vorbeşte că Puig i-a trimis mingea printre picioare lui Messi, un detaliu pe care decarul Barcei şi al Argentinei nu l-a apreciat deloc, ba chiar l-a considerat ofensator.

Este recunoscut faptul că lui Messi nu-i plac astfel de gesturi la antrenamentele Barcelonei. Jean Clair Todibo, proaspăt transferat de Barcelona în Bundesliga mărturisea de altfel că foarte mulţi dintre jucătorii Barcei încearcă să nu îl irite la antrenamente pe Messi, care se enervează extrem de uşor atunci când se intră dur la el sau când este umilit printr-un dribling.

Dacă Puig şi-a învăţat sau nu lecţia, rămâne de văzut. La fel cum rămâne de văzut dacă supărarea lui Leo Messi va trece atât de uşor. Un alt canteran care a îndrăznit să-l deranjeze pe Messi în timpul unui meci oficial, Jeffren, şi-a făcut bagajele în vara imediat următoare. 

Afla mai multe despre: barcelonamessipuig 

viewscnt
Articole similare