Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş la Campionatul Mondial! Salah vrea să se retragă din naţionala Egiptului! Ce l-a deranjat pe starul lui Liverpool

Scandal uriaş la Campionatul Mondial! Salah vrea să se retragă din naţionala Egiptului! Ce l-a deranjat pe starul lui Liverpool

Cupa Mondială

Comentarii

Conform presei britanice, Mohamed Salah s-a supărat pe conducătorii Federaţiei Egiptene de Fotbal, după ce aceştia nu au fost tocmai inspiraţi în alegerea locului de cantonament pentru Mondialul din Rusia. „Faraonii” au baza de antrenament în Cecenia, acolo unde controversatul Ramzan Kadîrov nu a ratat niciun moment de a se afişa alături de starul lui Liverpool.

Astfel, după ce atacantul lui Liverpool s-a pozat cu acesta la un antrenament, apoi a primit un tort de 100 de kilograme "de la fanii ceceni", Mohamed a completat tabloul şi cu un titlu. "Cetăţean de onoare în Cecenia", decernat chiar de Kadîrov. 

"Merită această titulatură", a spus Kadîrov, care a oferit un dineu în cinstea echipei naţionale nordafricane, cantonată chiar la Groznîi, în capitala Ceceniei. Toate aceste lucruri l-au deranjat însă pe Salah, care nu vrea să-şi asocieze imaginea cu oamenii politici.

Britanicii anunţă că Salah are de gând să se retragă din echipa naţională după acest Mondial, din cauza lipsei de implicare a conducătorilor Federaţiei. 

Afla mai multe despre: mohamed salahcm 2018egiptarabia saudita 

viewscnt
Articole similare