Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş la Concordia Chiajna. Jucătorii îl atacă pe Dorinel Munteanu: "Antrenamentele sunt jalnice". Acuze dure pentru oficialii clubului

Scandal uriaş la Concordia Chiajna. Jucătorii îl atacă pe Dorinel Munteanu: "Antrenamentele sunt jalnice". Acuze dure pentru oficialii clubului

Concordia Chiajna

Comentarii

Situaţia Concordiei Chiajna devine din ce în ce mai disperată. Ilfovenii au pierdut la scor de neprezentare meciul de la Sepsi, iar jucătorii s-au plâns că nu şi-au mai primit salariile de două luni. Aceştia au fost contrazişi de preşedintele clubului, Cristi Tănase, care a declarat că nu sunt probleme financiare la echipă.

"E dezastru aici! Am văzut şi noi declaraţiile lui Tănase (n.r. preşedintele Concordiei), dar minte incredibil! Noi avem restanţe de două luni la salariu. Chiar l-am felicitat pe Gabi (n.r. Matei) pentru că a ieşit la declaraţii şi a spus tot adevărul" , a declarat un jucător al Concordiei, aflat sub protecţia anonimatului, pentru gsp.ro.

Grădinaru, criticat de colegi

"Normal că Grădinaru a spus la interviuri că nu sunt probleme, că el e omul preşedintelui. Am văzut că Tănase a spus că ar schimba toată echipa dacă ar putea. Să ne dea drumul atunci, să ne lase să plecăm dacă salariile nu ni le plăteşte. E greu, frate, să nu iei banii şi, atunci când îi primeşti, îi iei cu 5 zile înainte de Crăciun, dar clubul tot rămâne cu restanţe. Asta e România. Doar la noi se poate întâmpla aşa ceva. Doamne ajută să plec de aici, că nu mai pot!" , a declarat un alt jucător al Chiajnei.

"Antrenamentele sunt jalnice"

"Antrenamentele sunt jalnice. Antrenorul are mereu scuze după meciuri, că jucătorii sunt mereu de vină, că sunt slabi. El a cerut să li se rezilieze contractele mai multor jucători, precum Dan Bucşa şi Cristi Ciobanu, miercuri înainte de meci. La partida cu Sepsi aveam doi jucători accidentaţi pe bancă doar ca să fim 18. Prepeliţă şi Măzărache erau cei accidentaţi. Acum se încearcă să-i rezilieze contractul şi lui Bawab".

"Primele noastre sunt, de fapt, salariile"

Un al treilea fotbalist din lotul Concordiei Chiajna a decis că este momentul să vorbească şi să dezvăluie în presă ce se întâmplă la echipă: "Am văzut că Tanase le-a spus jurnaliştilor că are toate ştatele de plată la zi cu salariile jucătorilor. Oamenii nu ştiu că prima cu Steaua a fost băgată ca drept salarial. În acte nu e trecută ca primă sau bonus. S-a întâmplat de mai multe ori aşa.

Un caz concret s-a petrecut în urmă cu doi ani cu Vali Munteanu, care s-a dus la Călăraşi. Ştiu că atunci jucătorii au avut primă de salvare de 4.000 de euro şi le-a fost băgată ca drept salarial. Când s-a dus băiatul (n.r. Vali Munteanu) să rezilieze contractul i s-a spus că mai are restanţă doar o lună pentru că i se băgase acea primă ca salariu".

 

Afla mai multe despre: concordiachiajnacristi tanaseprepelita 

viewscnt
Articole similare