Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş la FCSB. Gnohere, război cu Gigi Becali după ultimele decizii. Francezul a răbufnit şi nu mai revine la echipă

Scandal uriaş la FCSB. Gnohere, război cu Gigi Becali după ultimele decizii. Francezul a răbufnit şi nu mai revine la echipă

FCSB

Comentarii

FCSB aştaeptă cu nerăbdare reluarea campionatului, iar Gigi Becali are nenumărate probleme în privinţa jucătorilor care ar putea evolua în cele opt etape rămase de disputat din Liga I.

FCSB este una dintre cele mai stabile echipe din punct de vedere financiar din Liga I, însă Gigi Becali a acţionat rapid în momentul în care campionatul a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit sportul mondial. Patronul roş-albaştrilor n-a stat la discuţii şi şi-a anunţat jucătorii că vor avea salariile înjumătăţite în următoarele şase luni, iar unii dintre fotbaliştii de la FCSB au păţit-o şi mai rău.

Şase nume a avut Gigi Becali pe lista neagră, iar toţi cei şase jucători au fost băgaţi în şomaj tehnic de patronul vicecampioanei României. Cristi Bălgrădean, care a semnat deja cu CFR Cluj, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Adi Popa, Alexandru Stan şi Harlem Gnohere sunt fotbaliştii pe care Gigi Becali nu vrea să-i mai vadă în lot şi în sezonul următor, astfel că au fost trecuţi în şomaj tehnic.

 

Scandal uriaş la FCSB. Becali, în război cu Harlem Gnohere

Iar dacă se va relua campionatul şi Gigi Becali va apela din nou la ei, Bogdan Planic şi Harlem Gnohere nu vor să mai îmbrace tricoul celor de la FCSB. Fundaşul sârb a fost primul care a refuzat înjumătăţirea salariului, a refuzat şi prelungirea contractului care va expira în vara anului următor, astfel că Gigi Becali a luat decizia de a renunţat la serviciile lui Planic.

Fundaşul central nu duce lipsă de oferte, iar cluburi importante din fotbalul european, precum Eintracht Frankfurt, FC Ural sau Fenerbahce, l-au trecut în fruntea listei de transferuri pentru vara acestui an. De altfel, alături de agentul său, Bogdan Planic îşi va căuta dreptatea la comisii pentru a obţine toate drepturile financiare din partea celor de la FCSB.

Acelaşi lucru vrea să-l facă şi Harlem Gnohere. Atacantul francez este extrem de supărat şi, conform fanatik.ro, nu vrea să mai audă de o eventuală revenire la FCSB, chiar dacă Liga I se va relua în săptămânile următoare. Aflat în Franţa în această perioadă, Gnohere şi-a anunţat apropiaţii că nu va mai reveni la FCSB, contractul său expirând pe 30 iunie, iar în lunile următoare, atacantul francez va merge la comisii pentru a-şi recupera salariul întreg de 15 mii de euro lunar, chiar şi în perioada în care a fost băgat în şomaj tehnic de Gigi Becali.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 6 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Gnohere în cele 21 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becalignohere 

viewscnt
Articole similare