Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş la FCSB. Jucătorii n-au mai rezistat şi au mers peste Becali: "Nea Gigi, hai, vino în vestiar să vorbim"

Scandal uriaş la FCSB. Jucătorii n-au mai rezistat şi au mers peste Becali: "Nea Gigi, hai, vino în vestiar să vorbim"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a făcut deja un nume în fotbalul românesc şi este cunoscut pentru ieşirile sale în presă. Patronul roş-albaştrilor şi-a criticat întotdeauna jucătorii şi n-a ţinut cont niciodată de nimic.

Aşa s-a întâmplat şi cu generaţia UEFAntastică. Însă jucătorii de atunci l-au pus la punct pe Becali, iar după o ieşire televizată, aceştia au mers direct la patronul FCSB-ului pentru a lămuri toate problemele.

”Nu e o situaţie plăcută pentru jucători ca patronul să te critice. Eu când eram acolo, am mers toţi jucătorii şi i-am zis: <<Nea Gigi, vino în vestiar să vorbim. Să ne spunem ce avem pe suflet>>. Sunt  mulţi jucători care nu duc la presiune. Acei jucători suferă când li se pune în cârcă aşa ceva.

Noi am avut şi o perioadă bună, în care câştigam campionate, Cupe ale României, jucam în Liga Campionilor, iar el nu se mai băga atât de des. Trecea mai repede peste înfrângeri. Am jucat în semifinalele Cupei Uefa, erau mai rare intervenţiile lui”, a declarat Dorin Goian la ProSport Live.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare