Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş la US Open stârnit de soţul Serenei Williams. Ce mesaj i-a transmis Mariei Şarapova

Scandal uriaş la US Open stârnit de soţul Serenei Williams. Ce mesaj i-a transmis Mariei Şarapova

Tenis

Comentarii

Soţul Serenei Williams a stârnit adevărate controverse la US Open după ce a apărut la meciul dintre americancă şi Şarapova îmbrăcat într-un tricou care avea inscripţionat pe el numele unei asociaţii care luptă împotriva folosirii drogurilor şi a substanţelor interzise.

  • Ca să vezi Telekom Sport 1 şi 2, ia-ţi pachetul PLUS de aici: telekom.ro/plus

Presa de peste ocean scrie că mesajul este unul subliminal şi face trimitere la perioada în care rusoaica a fost suspendată pentru dopaj.

Situaţia tensionată dintre Serena şi Şarapova durează deja de multă vreme.

Sportiva din Rusia a oferit o perspectivă asupra acestei rivalităţi, care a început în anul 2004, odată cu finala Wimbledon, în cartea sa autobiografică.

"După acel meci, am auzit-o plângând. Am ieşit cât de repede am putut, dar ea şi-a dat seama că am fost acolo. Oamenii se întreabă adesea de ce am avut atât de multe probleme să o bat pe Serena. Scorul este 19-2 în favoarea ei. Pentru mine, răspunsul a fost în vestiar, în acea zi.

Serena m-a urât pentru că am fost acel copil slab care a bătut-o, împotriva tuturor aşteptărilor, la Wimbledon. Dar cel mai mult m-a urât pentru că am auzit-o plângând. Nu cu mult după acel turneu, am auzit că Serena i-a spus unui prieten de-al meu că <<Nu voi mai pierde niciodată în faţa acestei 'scorpii'>>", a povestit Şarapova în cartea sa.

Serena neagă faptul ca ar avea o problemă cu Şarapova.

”Eu nu am avut niciodată nimic cu ea. Tot timpul am spus că femeile trebuie să se susţină reciproc. Succesul unei femei trebuie să fie o inspiraţie pentru celelalte. Nu am nicio problemă cu ea, niciun sentiment negativ", a spus Serena la inceputul anului trecut.

Afla mai multe despre: serena williamstenis 

viewscnt
Articole similare