Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş pe Arena Naţională! Mama unui star francez, la un pas de bătaie cu familiile lui Mbappe şi Pogba

Scandal uriaş pe Arena Naţională! Mama unui star francez, la un pas de bătaie cu familiile lui Mbappe şi Pogbagalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Scene incredibile în tribunele de pe Arena Naţională, în timpul meciului Franţa - Elveţia 3-3 (4-5 după lovituri de departajare). Mama lui Adrien Rabiot (25 de ani), fotbalistul naţionalei Franţei, s-a certat cu familiile lui Paul Pogba şi Kylian Mbappe, după ce aceasta i-a reproşat lui Pogba faptul că a pierdut mingea la golul prin care elveţienii au egalat la 3, în prelungirile partidei.

Scandal uriaş pe Arena Naţională! Mama unui star francez, la un pas de bătaie cu familiile lui Mbappe şi Pogba

Finalul meciului în care a Franţa a fost eliminată de la EURO 2020 de Elveţia a încins spiritele în tribunele Arenei Naţionale, între francezi. Potrivit RMC Sport, mama lui Adrien Rabiot a fost extrem de vocală după ce Paul Pogba a pierdut mingea la mijlocul terenului, la faza în care Gavranovic a adus egalarea la trei şi a împins meciul în prelungiri. Sursa citată scrie despre cele întâmplate în tribune.

În plus, se pare că mama lui Rabiot nu l-a iertat nici pe Mbappe, cel care a ratat penalty-ul decisiv. Conform sursei citate, aceasta l-a mustrat pe tatăl decarului naţionalei Franţei şi i-a cerut acestuia să-şi facă fiul să fie mai puţin arogant. De asemenea, RMC Sport susţine că Veronique Rabiot a avut ceva de împărţit şi cu jurnaliştii.

Atitudinea mamei lui Rabiot i-a şocat pe cei prezenţi în tribunele Arenei Naţionale.

Franţa a fost eliminată de la EURO 2020 după ce a făcut egal cu Elveţia, 3-3 pe Arena Naţională, iar meciul s-a decis la loviturile de departajare. Acolo, Kylian Mbappe a ratat penalty-ul decisiv, parat de Yan Sommer, şi a pus capăt aventurii naţionalei "Cocoşilor galici" la turneul final. Benzema, cu o dublă, şi Pogba, respectiv Seferovic, care a reuşit şi el o dublă, şi Gavranovic au marcat în timpul regulamentar.

Afla mai multe despre: scandalfrantaarena nationalarabiotmbappepogbaveronique rabiot 

viewscnt
Articole similare