Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş pentru bani în familia sponsorului LPF. Fondatorul firmei a uitat de ei, iar acum copiii milionarului îşi fac singuri dreptate

Scandal uriaş pentru bani în familia sponsorului LPF. Fondatorul firmei a uitat de ei, iar acum copiii milionarului îşi fac singuri dreptate

Superliga

Comentarii

Unul dintre sponsorii Ligii Profesioniste de Fotbal traversează cea mai dificilă perioadă din istorie. Familia fondatorului, decedat în iarna acestui an, este implicată într-un scandal iscat din cauza banilor.

Pe 9 februarie 2019, fondatorul şi patronul Adeplast, Marcel Bărbuţ, a murit după o lungă bătălie cu cancerul. Surprinzător, milionarul a decis în testament ca viitorul companiei să ajungă în mâinile lui Daniel Stăncescu, preşedintele Consiliului de Administraţie.

Astfel, cei trei fii ai lui Marcel Bărbuţ, nemulţumiţi de decizia luată de tatăl lor, au mers peste Stăncescu pentru a-l determina să renunţe la moştenire. Cei trei băieţi au intrat peste noul director al companiei Adeplast, cerându-i să le transfere sume cuprinse între 10 mii şi 50 de mii de euro în conturile personale.

Cum Stăncescu i-a refuzat, băieţii lui Marcel Bărbuţ au apelat la alte metode de ameninţare. Aceştia au acoperit camerele video cu o pungă, i-au luat laptopul şi telefonul mobil, apoi l-au lovit şi i-au fracturat un deget de la mâna dreaptă. Stăncescu a mers imediat la Poliţia Berceni pentru a depune plângere împotriva celor trei agresori.

Adeplast, sponsorul Ligii Profesioniste de Fotbal

Marcel Bărbuţ a fost un mare iubitor al fotbalului, astfel că, sume importante câştigate de-a lungul timpului au fost investite în competiţiile interne. Adeplasst a sponsorizat Cupa Ligii, iar conform înţelegerii, LPF a încasat, în perioada 2015-2017, suma de 500 de mii de euro. Contractul va expira la finalul acestui sezon, iar LPF mai încasează "doar" 233 de mii de euro pentru trei panouri publicitare care sunt afişate la fiecare meci din Liga I.

  • În 2017, Marcel Bărbuţ ocupa locul 102 în topul celor mai bogaţi români, cu o avere de 57 de milioane de euro

Afla mai multe despre: adeplastmarcel barbut 

viewscnt
Articole similare