Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal urias pentru un semifinalist Euro 2016! E acuzat că şi-a înşelat soţia cu o româncă

Scandal urias pentru un semifinalist Euro 2016! E acuzat că şi-a înşelat soţia cu o româncăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Presa din Anglia scrie astăzi despre scandalul în care e implicat atacantul Hal Robson-Kanu, semifinalist la Euro 2016 cu Ţara Galilor.

Daily Mail notează că vârful lui WBA şi-a înşelat soţia, fotomodelul Haley Bartlett (foto jos, alături de fotbalist), cu o româncă. Acesta ar fi plătit în trei rânduri biletul de avion de la Bucureşti la Londra pentru tânăra pe care a abordat-o prima dată în iulie 2015.



"Atacantul de 28 de ani s-a întâlnit cu amanta fără ca soţia sa şi fosta finalistă a Miss Scoţia, Haley Batlett, să ştie. Ea credea că soţul ei era la cazinouri", scriu cei de la Daily Mail.



Jurnaliştii englezi oferă şi declaraţii ale tinerei românce, fără să-i dezvăluie identitatea.

"El se gândea numai la sex. Am început să mă satur de asta şi să mă simt folosită.

Înainte să ne întâlnim, îmi cerea mereu să facem sex prin telefon sau prin webcam. Nu îmi plăcea, dar o făceam epntru el. Eram încântată să facem sex pasional. Petreceam toată noaptea în cearceafuri şi chimia dintre noi era fantastică", a povestit românca.

Conform Daily Mail, cei doi au pus punct relaţiei în luna martie, după ce tânăra din România l-a confruntat pe atacantul lui WBA în legătură cu viitorul lor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: robson kanuromancainselat,  

viewscnt
Articole similare