Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul care le poate încheia cariera! Kokorin şi Mamaev riscă o suspendare pe viaţă! Cei doi sunt în arest preventiv. Ultimele detalii

Scandalul care le poate încheia cariera! Kokorin şi Mamaev riscă o suspendare pe viaţă! Cei doi sunt în arest preventiv. Ultimele detalii
Comentarii

UPDATE | Fotbaliştii Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost plasaţi în detenţie preventivă, după ce la începutul săptămânii au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova, relatează presa din Rusia.

Mamaev «a fost plasat în detenţie preventivă pentru 48 de ore, aşa cum prevede Codul Penal", a anunţat Ministerul de Interne, subliniind că jucătorul este suspectat de huliganism, pedepasă pentru care riscă până la cinci ani de închisoare.

Şi Alexander Kokorin, atacantul echipei Zenit, a fost plasat în detenţie preventivă pentru 48 de ore.

Cei doi riscă şi o suspendare pe viaţă din fotbalul rus, conform ligii profesioniste de la Moscova.


E scandal uriaş în Rusia, după ce doi fotbalişti importanţi au fost filmaţi în timp ce lovesc un bărbat într-o cafenea. Poliţia i-a arestat imediat, iar echipa unde evoluează vrea să le rezilieze imediat contractele.

Fotbaliştii Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost reţinuţi, marţi, după ce la începutul săptămânii au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova, relatează presa din Rusia.

Kokorin, component al echipei Zenit Sankt Petersburg, şi Mamaev, de la FC Krasnodar, l-au lovit cu un scaun pe funcţionar. Imaginile au fost postate pe Instagram.

FC Krasnodar a anunţat că vrea să îi rezilieze contractul lui Mamaev. “Primul lucru pe care îl putem face este să aplicăm toate sancţiunile specificate în contract. Îi vom da jucătorului pedeapsa maximă şi îivom interzice să se mai antreneze cu prima echipă. În acest moment analizăm cum să îi reziliem contractul jucătorului. Din păcate, contractele sunt făcute în aşa fel încât să îi protejeze pe sportivi cât mai mult posibil. Însă vom face totul pentru a reuşi”, se arată într-un comunicat al clubului rus.

Zenit Sankt Petersburg şi-a exprimat dezamăgirea pentru “comportamentul dezgustător” al lui Kokorin. Clubul a precizat că aşteaptă ca autorităţile să ajungă la o concluzie în acest caz “ruşinos” şi că deocamdată nu consideră necesar să discute despre sancţiuni care să îl vizeze pe jucător. “Acest lucru va urma”, a precizat clubul Zenit.

Ministerul rus de Interne a ordonat deschiderea unei anchete după incidentul de luni.

Kokorin şi Mamaev au fost suspendaţi de federaţia rusă în iulie 2016, în timpul Euro-2016, după apariţia unor imagini video în care petreceau la un club din Monte Carlo, deşi evoluau la competiţia din Franţa.

Afla mai multe despre: scandalkokorinmamaev,  

viewscnt
Articole similare