Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul care macină gimnastica românească. Doi mari campioni sunt la cuţite! ”Îl aşteptăm la lotul olimpic”

Scandalul care macină gimnastica românească. Doi mari campioni sunt la cuţite! ”Îl aşteptăm la lotul olimpic”

Gimnastică

Comentarii

Scandalul din lumea gimnasticii, dintre AndreeaRăducan şi Marian Drăgulescu este departe de a se fi încheiat. Federaţia a reacţionat la noile acuze aduse de Drăgulescu, actualului şef al gimnasticii româneşti!

După ce Marian Drăgulescu a anunţat că intenţionează să o acţioneze în judecată pe Andreea Răducan, acesta acuzând faptul că prezenţa Andreei în fruntea forului gimnasticii româneşti ar fi ilegală, conducerea federaţiei a reacţionat printr-un comunicat de presă. Reprezentanţii Federaţiei de Gimnastică spun căalegerea Andreei Răducan în fruntea federaţiei a fost validată de Judecătoria Bucureşti şi poate demonstra cu acte toate cele susţinute în acest sens. Pe un ton cât se poate diplomatic federaţia susţine că îl va susţine în totalitate pe Marian Drăgulescu, aşteptându-l pe acesta să se alăture cât mai repede lotului olimpic masculin pentru a-şi reconfirma valoarea de campion.

COMUNICATUL FEDERAŢIEI:

Andreea Răducan este Preşedinte legitim al Federaţiei Române de Gimnastică

Bucureşti, 22 martie 2018 – În urma comunicatului de presă transmis de sportivul Marian Drăgulescu, ce conţine opinia juridică a Societăţii Civile de Avocaţi SĂVESCU & ASOCIAŢII cu privire la alegerea Preşedintelui Federaţiei Române de Gimnastică, precizăm următoarele:

Tribunalul Bucureşti, prin Comunicarea Hotărârii Civile nr. 29 Fed / 15.11.2017 a validat alegerea Andreei Răducan în calitate de Preşedinte al FRG, confirmând astfel legalitatea alegerilor.

Cu ocazia şedinţei Comitetului Executiv al FRG, din data de 19 martie 2018, Federaţia Română de Gimnastică a transmis documente şi clarificări referitoare la informaţiile solicitate de către sportivul Marian Drăgulescu. În cazul în care mai sunt necesare alte clarificări, federaţia îl invită pe Marian Drăgulescu la o nouă şedinţă de Comitet Executiv, în data de 27 martie 2018.

Totodată, Federaţia Română de Gimnastică  îl aşteaptă pe Marian Drăgulescu la lotul olimpic, pentru a reconfirma prin performanţe sportive poziţia de campion pe care o deţine.

Federaţia Română de Gimnastică

Afla mai multe despre: gimnasticascandalraducandragulescu 

viewscnt
Articole similare