Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul de doping, doar o ”amintire urâtă” pentru Alex Ioniţă: ”Aveam nevoie de o lecţie!”

Scandalul de doping, doar o ”amintire urâtă” pentru Alex Ioniţă: ”Aveam nevoie de o lecţie!”

Rapid

Comentarii

Alexandru Ioniţă (28 de ani), de la Rapid Bucureşti, a vorbit despre cazul de dopaj în care a fost implicat.

Alex Ioniţă, despre scandalul de doping 

Alex Ioniţă a intrat în istoria dopingului din România ca un caz remarcabil. Mijlocaşul Rapidului a stat un an din cauza unei suspendări pe care o primise în vremea în care evolua pentru Astra. 

Ioniţă, Fatai şi Takayuki au fost suspendaţi în aprilie 2021. Motivul?Jucătorii au fost implicaţi într-un caz stupid. Iubita lui Fatai lucra într-o clinică şi, pentru promovarea clinicii, nigerianul şi-a invitat colegii să meargă pentru administrarea unor vitamine. 

Alex Ioniţă a trecut peste acel moment şi a povestit, recent, cum s-a întâmplat, dar şi cât de greu i-a fost să revină. 

”În momentul acela am mers doar ca soţia colegului să-şi atragă clienţi. Mă gândeam că sunt vitamine şi atât. Eram aglomerat în perioada aia, am vrut să mă mut cu chirie ca să fiu mai aproape de antrenamente, cât eram în acea perioadă la Ploieşti.

Chiar îi spusesem soţiei că dacă i-am promis că o să o ajut, o să mă ţin de cuvânt şi o să merg acolo. Şi asta a fost, am trecut peste până la urmă!”, a spus Ioniţă, în cadrul unei intervenţii la Fanatik. 

Ioniţă s-a simţit cel mai vânat în presă după ce s-a aflat de scandalul de doping. 

”A fost alegerea mea să-l ajut, dar uitaţi-vă dacă ceilalţi au fost intervievaţi, iar din cei trei eu am fost cel mai mult scos în evidenţă.

În birou cu dânşii am fost doar eu, iar soţia mă aştepta pe hol, nici nu m-am întâlnit de multe ori cu domnul Balaj. Vorbeam, după ce s-a întâmplat evenimentul, că n-am înregistrat toată conversaţia. Dar nu sunt genul să facă rău”, a mai spus Ioniţă.

”Am fost naiv!”

”La toate discuţiile eu am fost scos nebun! Au profitat de naivitatea mea, mi le asum, poate aveam nevoie de nişte lecţii, dar nu meritam să stau pe bară un an de zile.

Prietenii mi i-am pierdut datorită mie. Dacă nu era familia, nu treceam peste asta, mama cu tata erau la muncă, fratele meu e sportiv la Rapid, e şi la lotul naţional de haltere.

Dacă nu renunţam la anturaj, poate că nu mă mai pregăteam şi deveneam din nou delăsător. Dar mi-a prins bine.”, a conchis Ioniţă. 

 

Afla mai multe despre: alex ioniţărapiddopingfataitakayuki 

viewscnt
Articole similare