Experiențe împreună.
You are here:

Scandalul de la distanţă între LPF şi Ionuţ Popa nu se opreşte: "Uită că a beneficiat din plin de sistemul play-off/play-out în sezonul trecut!"

Scandalul de la distanţă între LPF şi Ionuţ Popa nu se opreşte: "Uită că a beneficiat din plin de sistemul play-off/play-out în sezonul trecut!"

Liga Profesionistă de Fotbal i-a răspuns, joi, prin intermediul unui comunicat, antrenorului echipei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, la o zi după ce tehnicianul în vârstă de 64 de ani a criticat aspru sistemul cu play-off şi play-out

"Într-un interviu acordat domnul Ionuţ Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, a făcut câteva declaraţii cel puţin ciudate referitoare la sistemul de desfăşurare al Campionatului Naţional Liga 1 Betano: «Sistemul ăsta pe care nu-l înţeleg niciodată (...) Sistemul ăsta e atentator la viaţa unei echipe (...) O echipă nu face niciun punct, eu fac 20 de puncte şi în play-out ăla pleacă cu zero puncte şi eu cu zece. Apoi, în două jocuri, mă ajung ăia. Play-off-ul şi play-out-ul nu se potrivesc fotbalului românesc», a spus domnul Popa.

Domnul Ionuţ Popa «uită» că acest sistem a fost aprobat de toate cluburile din Liga 1 Betano, în urma propunerii înaintată de partenerul media, interesat de o inovaţie care să crească spectaculozitatea competiţiei. Doar prin acest sistem, garant al unei competitivităţi crescute, vom putea oferi cluburilor în fiecare sezon suma de 27.5 milioane de euro, aşa cum am făcut începând cu ediţia 2014-2015.

Domnul Ionuţ Popa «uită», de asemenea, că a beneficiat din plin de acest sistem în sezonul trecut, când şi-a salvat dramatic echipa de la retrogradare.

Într-un moment în care prima ligă şi-a recâştigat credibilitatea şi şi-a mărit considerabil cota de interes apar asemenea opinii subordonate, din păcate, interesului de moment. Altfel, suntem convinşi că domnul Ionuţ Popa este un tehnician pe cât de inimos, pe atât de competent: nu va putea pierde niciodată o diferenţă de zece puncte în doar două etape!", se precizează în comunicat.

Comentarii
viewscnt