Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul de spionaj dintre Rusia şi Marea Britanie pune în pericol participarea Angliei la Cupa Mondială: "Începem să ne luăm măsuri"

Scandalul de spionaj dintre Rusia şi Marea Britanie pune în pericol participarea Angliei la Cupa Mondială: "Începem să ne luăm măsuri"
Comentarii

Participarea Anglia la Cupa Mondială din Rusia (14 iunie-15 iulie) este pusă sub semnul întrebării, totul din cauza unei dispute între ţara organizatoare şi Regatul Unit al Marii Britanii.

Duminică, Serghei Skripal (66 ani), fost agent al serviciilor de informaţii militare ruse GRU, şi fiica sa Iulia (33 ani) au fost găsiţi inconştienţi pe o bancă dintr-un centru comercial din Salisbury, în sudul Angliei. Cei doi au fost internaţi în stare critică la un spital din Salisbury şi se bănuieşte că au fost expuşi la o substanţă necunoscută.

"Dacă se va dovedi că autorităţile din Rusia sunt responsabile pentru acest incident, va fi dificil de văzut cum reprezentarea Regatului Unit la Cupa Mondială din vară va putea merge înainte într-o manieră normală. Cu siguranţă va trebui să luăm în considerare acest lucru şi să luăm măsuri", a declarat ministrul Afacerilor Externe, Boris Johnson, conform cotidianului Metro.

Anglia este singura ţară din Marea Britanie calificată la Cupa Mondială din Rusia. Selecţionata din Albion va evolua în Grupa C, alături de Belgia, Panama şi Tunisia.

Afla mai multe despre: rusiasalisburyangliacupa mondialaregatul unitbelgia 

viewscnt
Articole similare