Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul dintre Andreea Răducan şi Marian Drăgulescu a atins cote inimaginabile. Se ajunge la proces!

Scandalul dintre Andreea Răducan şi Marian Drăgulescu a atins cote inimaginabile. Se ajunge la proces!

Gimnastică

Comentarii

Gimnastul Marian Drăgulescu a revenit din Ungaria, ţară unde a ales să se pregătească alături de antrenorul Ştefan Gall, cu mult mai devreme faţă de data stabilită, adică 1 aprilie. El a ţinut să participe la Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică.

Drăgulescu vrea să demonstreze că alegere Andreei Răducan în această funcţie nu ar fi legală iar faptul că lui i s-a tăiat din indemnizaţia de lot, anul trecut, reprezintă un abuz.

Marian Drăgulescu a remis presei un comunicat prin care îşi precizează poziţia pe care o are faţă de actuala conducere a Federaţiei Române de Gimnastică. Drăgulescu a contactat o casa de avocaţi  solicitând acestora după analiza făcută asupra legalităţii candidaturiii Andreei la funcţia de preşedinte al FRG intenţionează să o acţioneze în judecată. ,,De la momentul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al FRG, 4 august 2017, AndreeaRăducan se află într-o imposibiltate obiectivă de a candida, întrucât, la acea vreme, se afla în concediu de maternitate, iar potrivit dispoziţiilor art. 50 din Codul Muncii, „Contractul individual demuncă se suspendă de drept pe perioada concediului de maternitate. Consecinţa firească este aceea conform căreia, în niciun moment de la momentul alegerii saleîn funcţia de preşedinte al FRG şi până în prezent, Andreea Răducan nu a beneficiat de cadrul egal pentru desfăşurarea atribuţiilor specifice funcţiei.”, se arată în comunicatul remis de casa de avocatură cu care a ales să lucreze Marian Drăgulescu. Sunt doar câteva spicuiri dintr-un lung şir de motive, pe care avocaţii le consideră ca fiind neconforme cu cea ce se întâmplă la FRG. Marian intenţionează să o acţioneze în judecată pe şefa FRG pentru a lămuri toate aceste aspecte. 

Andreea Răducan, preşedintele FR Gimnastică, vrea să demonteze punct cu punct toate lucrurile invocate în comunicatul de presă remis de către Marian Drăgulescu, motiv pentru care şi-a contactat şi ea avocaţii. Andreea vrea să arate că toate aceste acuze sunt nefondate şi doar simple fabulaţii plecate dinspre Marian către ea. 

Afla mai multe despre: marian dragulescucatalinaponorgimnastica 

viewscnt
Articole similare