Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul dintre Casillas şi Mourinho continuă! ”The Special One” îl contrazice pe fostul portar al Realului: ”Nu spune adevărul”

Scandalul dintre Casillas şi Mourinho continuă! ”The Special One” îl contrazice pe fostul portar al Realului: ”Nu spune adevărul”
Comentarii

Conflictul dintre Jose Mourinho şi Iker Casillas continuă şi după aproape 6 ani de la declanşarea lui. Portughezul a fost cel care l-a scos din primul 11 pe Casillas în returul sezonului 2012/13.

În returul sezonului 2012/13, Jose Mourinho a luat o decizie cel puţin surprinzătoare. Portughezul a ales să nu îl mai titularizeze pe Iker Casillas, portarul de legendă al clubului. În iulie 2015, ”Saint Iker” a hotărât să părăsească Santiago Bernabeu şi s-a transferat la FC Porto, după mai bine de 16 ani petrecuţi cu ”Los Blancos”.

19 trofee a câştigat Iker Casillas la Real Madrid

Într-un interviu acordat recent, spaniolul l-a criticat pe Mourinho pentru atmosfera de extremism pe care a adus-o în interiorul vestiarului şi regretă acum că nu l-a confruntat pe portughez la momentul potrivit.

”A fost nebun. A dus lucrurile până la un nivel care nu mi-a plăcut niciodată. Eu sunt madrista şi vreau ca Madridul să câştige întotdeauna, dar niciodată nu mi-a plăcut extremismul. Dacă aş fi pus din nou în aceeaşi situaţie, probabil că aş lua taurul de coarne şi l-aş înfrunta pe Mourinho”, a spus Casillas.

”The Special One” nu a ratat ocazia de a oferi un răspuns caracteristic, ironizându-l pe fostul portar al Realului. Mai mult, portughezul l-a acuzat pe Iker că nu spune adevărul în acel interviu.

”Acest interviu este tipic pentru cineva aflat la final de carieră. Când spune că nu m-a înfruntat niciodată, nu spune adevărul. M-a confruntat într-un mod în care numai el ştie să o facă, în secret”, a declarat Mourinho.

Portarul de 37 de ani, debutant la vârsta majoratului pentru Real Madrid şi poreclit ”Saint Iker” de fanii madrileni, a recunoscut că nu a mai vorbit deloc cu actualul antrenor al lui United după transferul din 2015.

  • LIVE VIDEO | Atletico Madrid - Barcelona, în direct, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 1. Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2 ia-ţi pachetul Telekom Sport + şi trăieşti EXPERIENŢE LIVE în cele mai bune competiţii din lume, la doar 1 euro pe lună! Intră pe telekom.ro/plus. Trimite SMS la 1735 cu text PLUS, urmat de codul tău de abonat (e pe factură). Sună la 021. 404.12.34

Afla mai multe despre: iker casillasjose mourinhoreal madridportoscandalsantiago bernabeulos blancosinterviuatmosferăextremismsaintunitedtrofee 

viewscnt
Articole similare