Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul ia amploare! Avocatul lui Budescu a intervenit: "Intimidare". Impresarul fotbalistului acuză că a fost sărit din schema transferului

Scandalul ia amploare! Avocatul lui Budescu a intervenit: "Intimidare". Impresarul fotbalistului acuză că a fost sărit din schema transferului

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu s-a înţeles cu Damac, din Arabia Saudită, dar impresarul Cristian Hossu l-a ameninţat cu o plângere la TAS şi cu daune de 200.000 de euro.

Avocatul lui Budescu a interevenit după transfer

Budescu a plecat singur de la Astra şi a semnat cu echipa din Arabia Saudită. Totuşi, impresarul Cristian Hossu a declarat că va sesiza TAS pentru a-l sancţiona pe jucător pentru neplata unei sume de 200.000 de euro în urma transferului acestuia în lumea arabă.

Avocatul lui Budescu i-a oferit replica agentului: 

”Jucătorul m-a rugat să clarific aceste lucruri pentru mass media, drept pentru care vă spun din capul locului că intermediarul respectiv nu a prezentat nicio ofertă din partea clubului FC Damac din Arabia Saudită şi nici n-a participat în vreun fel la încheierea contractului între cele două părţi.

Agentul care îşi reclamă comisionul prin presă avea obligaţia de a-i prezenta d-lui Budescu o ofertă din partea clubului FC Damac însă nu a făcut acest lucru. De aici vine şi refuzul de a-i plăti ce solicită dânsul acolo.

Ba mai mult, cei de la club confirmă că nu au discutat vreodată cu acel intermediar şi cu partenerul său şi că nici nu le-au comunicat vreo ofertă pentru dl. Budescu. Încercarea de a-l intimida pe domnul Budescu prin presă este total neavenită şi fără efect, dânsul nefiind oricum o persoană care să reacţioneze la astfel de presiuni”, a transmis Paul Mincu, avocatul lui Budescu, pentru AS.ro.

Ce a transmis Damac după transferul lui Budescu

"Clubul nostru nu a discutat cu domnul Adel Rashed Dafterdar ori cu domnul Hossu Ionuţ Cristian despre o posibilă înregistrare a jucătorului Budescu Constantin Valentin.

Clubul nostru nu a transmis nicio ofertă domnului Adel Rashed Dafterdar, domnului Hossu Ionuţ Cristian ori companiei Triple Keys Est, cu privire la jucătorul Budescu Constantin Valentin", se arată în documentul primit de sursa citată. 

Afla mai multe despre: constantin budescuastradamactransfer constantin budescu 

viewscnt
Articole similare