Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul ia amploare la Manchester United. Ten Hag nu crede că Sancho va mai prinde echipa în mandatul său: "Eu vreau să vorbesc doar de jucătorii care ne pot ajuta"

Scandalul ia amploare la Manchester United. Ten Hag nu crede că Sancho va mai prinde echipa în mandatul său: "Eu vreau să vorbesc doar de jucătorii care ne pot ajuta"

Manchester United

Comentarii

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a declarat că nu ştie dacă Jadon Sancho va juca din nou pentru clubul englez.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani se antrenează separat de prima echipă, după ce a susţinut că a fost făcut „ţap ispăşitor” şi a fost exclus din lot pentru meciul cu Arsenal din 3 septembrie.

Ten Hag a spus la acea vreme că a fost exclus deoarece nu era mulţumit de felul în care acesta se antrena.

Întrebat dacă ar putea juca din nou pentru club, Ten Hag a spus: „Nu ştiu”.

Comentariul lui Sancho a fost făcut într-o postare pe social media pe care a şters-o ulterior.

„Vă rog, nu credeţi tot ceea ce citiţi. Nu voi permite oamenilor să spună lucruri total neadevărate, m-am comportat foarte bine la antrenament săptămâna aceasta. Am fost ţap ispăşitor multă vreme şi nu cred că e corect” , a scris Sancho.

„Avem un meci greu acasă cu Brighton, urmează multe jocuri într-un program condensat. Mă concentrez pe asta. Sancho nu este disponibil, aşa că în acest moment, nu este important, pentru că nu poate contribui.

Nu mă gândesc la asta (n.r. postarea lui Sancho pe reţelele de socializare) şi nu vorbesc despre asta, pentru că trebuie să câştig un joc. Totul este despre asta. Trebuie să-i ghidez pe jucătorii care sunt disponibili, trebuie să-i pregătesc, despre asta e vorba. Mă concentrez doar pe jucătorii care sunt disponibili", a spus Ten Hag.

Afla mai multe despre: sancho 

viewscnt
Articole similare