Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul uriaş continuă la Napoli. De Laurentiis şi-a pus la punct vedetele. Amenzi de milioane de euro primite de jucători înaintea meciului cu Liverpool

Scandalul uriaş continuă la Napoli. De Laurentiis şi-a pus la punct vedetele. Amenzi de milioane de euro primite de jucători înaintea meciului cu Liverpoolgalerie foto
Comentarii

Liverpool - Napoli se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe telekomsport.ro.

Napoli joacă pe terenul lui Liverpool în cel mai prost moment cu putinţă. În sudul Italiei este un scandal fără precedent la acest nivel, iar motivul este tot un meci de Liga Campionilor. La finalul partidei cu Salzburg, proprietarul clubului, Aurelio De Laurentiis a dat ordin ca echipa să intre în cantonament.

O decizie bizară, care l-a surprins şi pe Ancelotti, pentru că Napoli se impusese cu 3-2. Jucătorii au ajuns la cantonament, dar au decis să plece acasă, după o revoltă care s-a lăsat cu incidente. Mijlocaşul Allan a sărit să-l bată pe fiul lui De Laurentiis, şi el oficial al clubului, care venise să se asigure că ordinele tatălui sunt respectate. De atunci, Napoli ţine prima pagină a ziarelor din Italia, iar rezultatele sunt pe măsura scandalului.

Echipa lui Ancelotti nu a câştigat nici unul dintre cele şase meciuri jucate. De Laurentiis s-a ţinut tare în războiul cu jucătorii şi a cerut Ligii Italiene să ratifice nişte amenzi uriaşe pentru fotbaliştii săi. Căpitanul Insigne a fost descoperit drept capul revoltei şi ia cea mai mare amendă, iar Allan este următorul pe listă. Toţi jucătorii care au refuzat în acea noapte să intre în cantonament au fost taxaţi, inclusiv un puşti necunoscut, Gaetano, care va trebui să plătească 7000 de euro. Suma totală pe care clubul o va încasa din amenzile jucătorilor este de 2,72 de milioane de euro.

Prins între ciocan şi nicovală, Ancelotti pare decis să plece de la echipă, pentru că nici măcar un antrenor cu experienţa lui nu poate gestiona o astfel de criză. Chiar dacă Napoli are şanse de calificare mari şi cu o înfrângere la Liverpool. 

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare