Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalurile şi-au spus cuvântul! Ronaldo a dispărut de pe coperta FIFA 19! Ce jucători apar acum şi explicaţia oficială EA Sports

Scandalurile şi-au spus cuvântul! Ronaldo a dispărut de pe coperta FIFA 19! Ce jucători apar acum şi explicaţia oficială EA Sportsgalerie foto

FIFA 18

Comentarii

Implicat în două scandaluri de amploare în ultimul an - condamnarea primită în Spania pentru evaziune fiscală şi acuzaţiile de viol aduse de Kathryn Mayorga - Cristiano Ronaldo are de suferit din punct de vedere al imaginii şi al contractelor publicitare.

CR7 nu mai este imaginea jocului FIFA 19, după ce EA Spors a decis să schimbe coperta popularului simulator de fotbal.

Ronaldo a fost înlocuit cu alte trei staruri ale fotbalului mondial: Kevin De Bruyne, de la Manchester City, Neymar, de la PSG, şi colegul lui Ronaldo de la Juventus, Paulo Dybala.


Oficial, EA Sports a negat că modificarea are legătură cu scandalurile în care a fost implicat Ronaldo recent. EA Sports susţine că decizia are în spate simpla dorinţă de a atrage atenţia asupra Ligii Campionilor, competiţie care a fost reluată în această lună.



"Cum UEFA Champions League a revenit în jocul FIFA în acest an (n.r. până acum drepturile pentru Champions League erau deţinute de Konami, pentru jocul PES), am avut o oportunitate unică de a oferi conţinut divers jucătorilor, care să reflecte bucuria fotbalului din realitate.

Se întâmplă adesea să celebrăm diferite talente, în toate jocurie noastre, şi odată ce au început fazele eliminatorii ale UEFA Champions League, aducem în faţă câteva din cele mai mari staruri din fotbal
", a declarat un purtător de cuvânt al EA Sports, citat de EURO GAMER.

Totuşi, decizia pare cel puţin ciudată, în condiţiile în care Neymar este încă accidentat şi exista posibilitatea ca PSG să fie eliminată înainte ca brazilianul să aibă şansa să mai joace în acest sezon al Champions League, în timp ce Dybala nu mai este atât de sigur de locul său de titular la Juventus.

În momentul în care scandalul acuzaţiilor de viol a izbucnit, în octombrie 2018, EA Sports a anunţat că urmăreşte "îndeaproape" cazul, fără însă să ia vreo decizie imediat.
 

Afla mai multe despre: copertaronaldofifa 

viewscnt
Articole similare