Experiențe împreună.
You are here:

Scapă George Puşcaş de coşmarul de la Reading? Juventus Torino îi caută înlocuitor lui Mario Mandzukic

Scapă George Puşcaş de coşmarul de la Reading? Juventus Torino îi caută înlocuitor lui Mario Mandzukic

Fotbal

Comentarii

Vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei, atacantul Mario Mandzukic i-a anunţat pe conducătorii celor de la Juventus Torino că doreşte să părăsească echipa, în detrimentul unei formaţii care i-ar permite să evolueze mai mult.

Primii pe listă pentru Mario Mandzukic sunt "diavolii roşii" de la Manchester United, acolo unde managerul norvegian, Ole Gunnar Solsjkaer, îl doreşte cu insistenţă. Dacă transferul are foarte mari şanse să se realizez în următoarea perioadă de mercato, torinezii ar rămâne descoperiţii în atac.

Maurizio Sarri rămâne în atac doar cu Gonzalo Higuain, de profilul lui Mario - om de careu, aşa că şi-a stabiit deja un înlocuitor, în persoana atacantului kosovar de la Fenerbahce, Vedat Muriqi (25 de ani), cotat la 8 milioane de euro, dorit de mai multe echipe din Premier League. Chiar Maurizio Sarri, tehnicianul italian al lui Juventus Torino, îl cere cu insistanţă pe jucătorul ajuns la Fererbahce în această vară, de la Rizespor, pentru 3,5 milioane de euro.

Un scouter al lui Juventus a fost prezent la partida dintre Fenerbahce şi Antalyaspor, scor 0-1, unde fosta campioană a Turciei a avut 25 de şuturi spre poartă, însă nici unul nu şi-a atins ţinta. Muriqi a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui Yanal. 

În schimbul lui Muriqi, başcanii de la Fenerbahce vor cere în jur de 25 de milioane de euro.

George Puşcaş la Fenerbahce Istanbul ?

Fenerbahce Istanbul este interesată de transferul internaţionalului român de la Reading, conform presei din Turicia. "L-au urmărit la meciul cu Spania şi l-au plăcut foarte mult. Îl vor urmări în continuare până în ianuarie", anunţă Spor Arena.

Chiar dacă nu este în cea mai bună formă la Reading, Puşcaş marcheză aproape meci de meci la echipa naţională, semn că adaptarea sa la echipa de Championship nu este completă. Dacă Puşcaş îşi regăseşte pofta de joc şi găseşte drumul către gol pentru Reading, există şanse foarte mari ca acesta să lase liga a doua din Anglia, pentru prima ligă din Turcia, încă din iarnă.

 

viewscnt
Articole similare