Experiențe împreună.
You are here:

Scenariu de vis pentru U Craiova: meciul cu AEK, în faţa a 30.000 de oameni pe "Ion Oblemenco"! Cum fentează oltenii suspendarea primită de la UEFA

Scenariu de vis pentru U Craiova: meciul cu AEK, în faţa a 30.000 de oameni pe "Ion Oblemenco"! Cum fentează oltenii suspendarea primită de la UEFA

U Craiova

Comentarii

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, marţi, că la meciul cu AEK Atena, din prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League pot asista copiii cu vârste sub 14 ani.

Universitatea Craiova a anunţat, luni, într-un comunicat, că gruparea olteană a fost sancţionată de UEFA cu trei meciuri de suspendare, după incidentele de la partida cu Honved, din Liga Europa. Totuşi, la meci vor avea acces toţi copiii cu vârste de sub 14 ani, cu condiţia ca şcoala unde studiază să organizeze excursia.

Astfel, în teorie, meciul cu AEK Atena se poate disputa inclusiv în faţa unui stadion plin.

"Cei mai tineri suporteri ai Ştiinţei au acces gratuit pe stadion la Universitatea Craiova - AEK Atena. Suporterii cu vârsta de până în 14 ani au acces gratuit la meciul tur cu ΑΕΚ, cu condiţia ca şcoala unde studiază să organizeze excursia", se precizează în comunicat.

Craiovenii speră, însă, ca măsura să fie suspendată la meciul cu AEK Atena

"În urma evenimentelor din timpul meciului Universitatea Craiova - Honved Budapesta, clubul nostru a fost sancţionat de către comisia de disciplină a UEFA cu o amendă de 60.000 euro şi disputarea a 3 meciuri considerate acasă fără spectatori. În acest moment se încearcă suspendarea deciziei până după meciul cu AEK Atena din turul 3 preliminar", se arată în cmonunicatul clubului craiovean.

CSU Craiova va evolua, joi, pe teren propriu, cu AK Atena, în manşa I a turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Conducerea clubului oltean a pus deja în vânzare biletele pentru acest meci. Returul va avea loc peste o săptămână, la Atena.

În cazul în care va trece de AEK Atena (Grecia), în turul al treilea preliminar (meciuri la 8 şi 15 august), Universitatea Craiova va evolua în play-off cu Sparta Praga (Cehia) sau Trabzonspor (Turcia), prima partidă fiind programată acasă.

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, joi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. În următoarea fază, Craiova va evolua contra AEK Atena, la 8 şi 15 august, primul meci acasă.

După 120 de minute, scorul a fost 0-0, acelaşi ca în meciul tur.

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului. Partida a fost întreruptă 35 de minute.

Incidentele au izbucnit în prelungiri, în minutul 119, la scorul de 0-0, după ce Fortes (Universitatea Craiova) s-a luat la harţă cu jucătorii adverşi în careul acestora. Fotbaliştii au început să se îmbrâncească, Qaka a împins brutal un jucător de-al lui Honved, pe Batik, iar arbitrul a încercat să intervină.

Hunter s-a retras spre linia de fund a terenului, moment în care o petardă a explodat la aproximativ un metru de el, aruncată din peluza gazdelor, şi în acelaşi timp centralul a fost lovit de un obiect, conform reluărilor TV. Hunter a avut nevoie de şapte minute de ingrijiri medicale, pe teren intrând şi salvarea.

Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe