Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariu horror pentru Halep! Nu are voie să mai păţească la fel ca la Roma. Cât poate să cadă în clasament

Scenariu horror pentru Halep! Nu are voie să mai păţească la fel ca la Roma. Cât poate să cadă în clasament

Tenis

Comentarii

Simona Halep se află într-o situaţie dificilă la Roland Garros. Dacă nu-şi apără cele 2000 de puncte cucerite anul trecut poate cădea mult în clasamentul WTA.

Simona Halep e de 280 de săptămâni în top zece mondial şi e cea mai constantă jucătoare din circuit. Sunt, aşadar, peste cinci ani de când Simona nu iese dintre cele mai bune zece jucătoare din lume, dar i s-ar putea întâmpla acest lucru după Roland Garros. Trofeul cucerit anul trecut la Paris, primul de Grand Slam pentru ea, face ca acum să aibă de apărat cele mai multe puncte din carieră, 2000. 

În situaţia în care, va păţi ca la Roma şi va fi eliminată în primul, tur, în funcţie şi de celelalte rezultate, Simona ar putea pica mult în clasament şi va ieşi din top 10.

Înainte turneului, la care Simona e favorita trei, în clasamentul WTA live, după ce s-au scăzut punctele de anul trecut, Halep a ajuns pe locul 8. 

Clasament WTA live

1. Naomi Osaka   6366 puncte

2. Carolina Pliskova  5625 puncte

3. Kiki Bertens   5285 puncte

4. Petra Kvitova   4925 puncte

5. Angelique Kerber 4675 puncte

6.Asleigh Barty  4415 puncte

7. Elina Svitolina   3907 puncte

8. Simona Halep  3543 puncte

9. Aryna Sabalenka  3505 puncte

10. Sloane Stephens    3322 puncte

Halep debutează marţi la Roland Garros, în faţa australiencei de pe locul 47 în lume, Alja Tomljanovic. 

Simona a scăpat deja de o adversară din top. Petra Kvitova, cea pe care ar fi urmat să o întâlnească Sorana Cîrstea, s-a retras din cauza unor dureri la antebraţul stâng. 

Simona Halep e cea mai constantă jucătoare din ultimii cinci ani la Roland Garros. A jucat trei finale dintre care a pierdut două şi a câştigat una, pe cea de anul trecut. Simona e principala favorită la casele de pariuri, datorită faptului că se simte excelent pe zgură şi mai ales pentru că este campioana en-titre. 

În ultimii cinci ani au existat cinci jucătoare care au triumfat la Roland Garros: Halep, Ostapenko, Serena Williams, Muguruza şi Şarapova. 

Afla mai multe despre: haleproland garros 

viewscnt
Articole similare