Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariu incredibil după PSG - Istanbul BB! Scandalul, început cu două săptămâni înainte la un alt meci arbitrat de Haţegan? "Foarte puţini ştiu. Cum să te răzbuni tu"

Scenariu incredibil după PSG - Istanbul BB! Scandalul, început cu două săptămâni înainte la un alt meci arbitrat de Haţegan? "Foarte puţini ştiu. Cum să te răzbuni tu"
Comentarii

Fostul arbitru, Adrian Porumboiu, a lansat un scenariu surprinzător, după presupusul scandal de rasism, din PSG - Istanbul BB, din grupele Champions League. Fostul central susţine că jignirile ar fi început, de fapt, cu două săptămâni înainte de meciul de la Paris.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Adrian Porumboiu, dezvăluiri după presupusul scandal de rasism

Fostul arbitru a dezvăluit că şicanele ar fi început cu două săptămâni înainte. Pe 24 noiembrie, meciul Manchester United - Istanbul BB, scor 4-1, în grupele Champions League, a fost condus de Ovidiu Haţegan la centru, acesta fiind ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea arbitru a fost Joao Silva din Portugalia. 

Porumboiu a susţinut că jignirile ar fi început, de fapt, de la meciul din Anglia, iar la Paris situaţia a continuat până la o degenerare a lucrurilor:  "Foarte puţini ştiu, aceeaşi brigada, dar nu cu Colţescu al patrulea oficial... A fost arbitrată la Manchester aceeaşi echipă din Turcia (n.r. - Istanbul Basaksehir) şi s-au întâmplat nişte dispute între banca de rezerve celor de la Istanbul şi Şovre, printre care şi unele jigniri aduse de către banca de rezervă.

Nu se face în treaba asta, el nu a uitat, şi când a venit prima dată să ridice braţul de pe bancă, şi-a amintit, că nu era mult de atunci şi a încurcat borcanele. Răzbunarea se ştie a cui armă este, mai ales la o competiţie de nivelul asta şi s-a răzbunat. 

Haţegan i-a acordat mereu încredere şi pur şi simplu l-a încurcat rău de tot pe Haţegan, care a crezut în el necondiţionat şi de acolo cu eliminarea la Şovre. L-au înjurat pe Coltescu, toată lumea ştie, dar acolo el era aşa parcă picat. Dacă vedeţi e total absent. Dacă spunea da-l afară pe ăla, trebuia să şi spună pe cine domnul Şovre. Şovre a aruncat treaba asta pentru că este orgolios. E treaba lui, l-a lăsat pe Coltescu singur în treaba asta. El trebuia să aibă caracter: 'Da domne, eu i-am spus să îl dea afară, s-a întâmplat asta!' Nu a mai judecat Haţegan să îl întrebe ce s-a întâmplat", a spus Adrian Porumboiu la PRO X.

Porumboiu, despre Şovre: "Nu e rasist, e neam prost"

"Ăsta a picat nevinovat. Între banca de rezerve a echipei din Istanbul la meciul de la Manchester şi Sovre au existat mai multe. Mă rog, a trecut. Dar acum, în minutul 14, vă daţi seama, dacă ai suportat, nu ai făcut nimic la meci, acum ţi-ai adus aminte că trebuie să te răzbuni şi să faci tu.

Şovre nu e rasist, e neam prost. Cum să te răzbuni tu după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum două săptămâni? Ăla a fost un alt meci. El ţipă cu insistenţă la un meci la care trebuie să ai un comportament cât mai decent", a mai spus Porumboiu. 

Afla mai multe despre: adrian porumboiuoctavian sovreovidiu hategansebastian coltescuchampions leaguepierre webo 

viewscnt
Articole similare