Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariu incredibil la Dinamo! Spaniolii vor să cumpere clubul de la Negoiţă, dar să îi excludă din conducere pe suporteri

Scenariu incredibil la Dinamo! Spaniolii vor să cumpere clubul de la Negoiţă, dar să îi excludă din conducere pe suporteri

Dinamo București

Comentarii

După luni în şir de incertitudini şi probleme, viitorul formaţiei Dinamo Bucureşti poate fi decis chiar astăzi. Pablo Cortacero se află la Bucureşti, alături de colaboratorii săi. Chiar acum se negociază cu patronul Ionuţ Negoiţă vânzarea clubului.

Potrivit Gazetei Sporturilor, şansele ca Negoiţă să le vândă clubul ibericilor au crescut considerabil în ultimele ore. Însă, într-o manieră surprinzătoare, spaniolii urmăresc să înlăture suporterii din conducerea clubului.

Pablo Cortacero şi partenerii săi iau în calcul două scenarii în acest sens, conform sursei citate. Prima opţiune este să le plătească suporterilor cei 570.000 de euro investiţi până acum la Dinamo; la banii aceştia ar mai fi adăugaţi 100.000 de euro, reprezentaţi de o penalitate stipulată de fanii ”câinilor”, în cazul în care tranzacţia se face fără acordul lor.

A doua variantă luată în calcul de spanioli este să încerce să facă o mărire de capital. Acţiunile fanilor ”câinilor roşii” ar scădea considerabil, în acest caz, dacă nu vor continua să pompeze bani în club.

Fanii-acţionari din proiectul DDB au spus răspicat că aşteaptă să fie chemaţi la negocieri, mai ales ţinând cont de faptul că realizarea afacerii depinde de acordul lor. Acordul între spanioli şi Negoiţă nu este suficient pentru a se întocmi tranzacţia. Ibericii trebuie să ajungă la un consens şi cu reprezentanţii suporterilor-acţionari.

În condiţiile în care Pablo Cortacero nu va oferi garanţii bancare solide, fanii-acţionari îşi vor folosi dreptul de veto pentru a nu valida o eventuală înţelegere.

Din informaţiile Telekom Sport, la ora 14:00, spaniolii au venit, alături de notari, la Ionuţ Negoiţă pentru a semna toate actele necesare pentru preluarea clubului. Ioan Mărginean, care este foarte aproape de a primi un post în conducerea lui Dinamo, a mers la sediul LPF pentru a verifica alte documente pentru spanioli, astfel încât tranzacţia să fie dusă până la capăt.

Afla mai multe despre: dinamoionut negoitaddb 

viewscnt
Articole similare