Experiențe împreună.
You are here:

Scene halucinante înainte de meciul cu Guimaraes. Cum a reacţionat Gigi Becali când a văzut lista de jucători aleasă de Vergil Andronache

Scene halucinante înainte de meciul cu Guimaraes. Cum a reacţionat Gigi Becali când a văzut lista de jucători aleasă de Vergil Andronache

UEFA Europa League

Comentarii

Presa portugheză susţine că Gigi Becali ar fi scos un jucător de pe lista de ”18” chiar înainte de meciul cu Vitoria Guimaraes.

Gigi Becali n-a mai avut în ultimul timp nicio problemă să recunoască faptul că el alege primul ”11” şi tot face şi schimbările în timpul meciului. Acum, ojogo.pt vine cu o dezvăluire care arată şi mai clar situaţia dezastruoasă de la FCSB. Ziariştii portughezi susţin că, iniţial, Diogo Salomao a făcut parte din lotul pentru meciul cu Vitoria Guimaraes, din turul play-off-ului Europa League.

Deşi patronul a anunţat că Salomao este pe lista jucătorilor care vor pleca, Vergil Andronache l-a trecut în lotul de 18 jucători. Cel mai probabil, ar fi urmat să ia loc pe banca de rezerve. Cei de la ojogo.pt susţin însă că Gigi Becali s-a enervat când a văzut lista şi a decis să-l scoată în ultimul moment de pe lista de 18 jucători. Salomao a fost înlocuit cu un alt jucător, însă jurnaliştii portughezi nu scriu despre cine este vorba.

Ziariştii portughezi care au asistat la FCSB - Vitoria Guimaraes (scor 0-0) au încercat să obţină de la Salomao o declaraţie despre decizia luată de Gigi Becali, dar ojogo.pt susţine că jucătorul a refuzat să comenteze.

Pleacă după doar 57 de minute jucate

Diogo Salomao a fost transferat de FCSB în această vară, după ce portughezul s-a despărţit de Al-Hazm. Mijlocaşul de 30 de ani impresionase în Liga 1, la Dinamo, însă la FCSB nu s-a bucurat de prea multă încredere şi a jucat doar 121 de minute, distribuite în patru meciuri.

Gigi Becali a anunţat că l-a trecut pe lista jucătorilor care urmează să plece: ”Pe Salomao nu ştiu când o să mai putem să-l vedem. L-am luat să-l vedem acum, cât erau ceilalţi accidentaţi”.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe