Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scene halucinante la Barcelona! La partida cu Celta, Philippe Coutinho a refuzat să fie introdus pe teren în locul accidentatului Ansu Fati

Scene halucinante la Barcelona! La partida cu Celta, Philippe Coutinho a refuzat să fie introdus pe teren în locul accidentatului Ansu Fati

FC Barcelona

Comentarii

În runda a 13-a a La Liga, Barcelona o conducea pe Celta cu 3-0 la pauză,d ar a reuşit doar o remiză.

Odată cu numirea lui Xavi la Barcelona, lucrurile păreau că vor intra pe un făgaş normal pentru formaţia catalană. Deşi noul tehnician nu este încă pe bancă, anunţul că va prelua echipa a dat un imbold jucătorilor.

La pauza meciului din deplasare cu Celta Vigo, Barca conducea cu 3-0. Catalanii erau pe calea către o victorie confortabilă, însă gazdele au ieşit de la vestiar motivate să revină.

Iar asta s-a şi întâmplat. O dublă a lui Aspas şi o reuşită a lui Nolito i-au adus dramatic un punct Celtei. Iar, pe lângă rezultatul halucinant, Barcelona a avut probleme şi în afara gazonului.

Scene halucinante la Barcelona!

După ce deschisese scorul, Ansu Fati s-a accidentat şi a avut nevoie să fie înlocuit. În locul său, interimarul Sergi Barjuan a vrut să îl arunce în joc pe Philippe Coutinho, însă brazilianul avea alte planuri.

Jurnaliştii spanioli prezenţi la meci au dezvăluit că fostul jucător al lui Liverpool şi Inter a refuazt să fie introdus, astfel că Balde, un produs al La Masia, fundaş stânga de meserie, a intrat în teren.

Iniţial s-a speculat că Sergi Barjuan ar fi fost nemulţumit de atitudinea lui Philippe Coutinho când i s-a transmis să se pregătească pentru a fi introdus în teren.

Însă, sursele de la stadion au afirmat, cu siguranţă, că acesta nu a dorit să intre pe gazon. Motivul din spatele refuzului său rămâne necunoscut.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare