Experiențe împreună.
You are here:

Scene ireale cu Giovanni Becali. Negocia un transfer la FC Barcelona şi a început să ţipe în holul unui hotel de lux

Scene ireale cu Giovanni Becali. Negocia un transfer la FC Barcelona şi a început să ţipe în holul unui hotel de lux

Campionate

Comentarii

Giovanni Becali a oferit câteva scene ireale pentru fotbalul occidental, în timp ce negocia transfer la FC Barcelona, cel al lui Gică Popescu.

Giovanni Becali este recunoscut pentru calităţile excelente de negociator pe care le are. În vârstă de 68 de ani, fostul impresar a realizat de-a lungul carierei cele mai importante transferuri din istoria fotbalului românesc.

Printre alţii, Giovanni Becali i-a reprezentat pe Gică Hagi şi pe Gică Popescu, printre cei mai mari fotbalişti ai României. Gică Popescu a povestit o scenă ireală cu Giovanni Becali în prim-plan, desfăşurată în timpul negocierilor pentru transferul său de la Tottenham la FC Barcelona.

Scene ireale cu Giovanni Becali: ”A început să ţine că totul trebuie să se schimbe”

Zilele trecute, Gică Popescu i-a acordat un interviu legendarului Hristo Stoichkov, cel care are o colaborare cu publicaţia sportal.bg. Cei doi au fost colegi la FC Barcelona şi au rămas în relaţii excelente.

Printre altele, Stoichkov l-a rugat pe Gică Popescu să povestească o scenă amuzantă cu Giovanni Becali şi fostul mare fundaş român n-a stat foarte mult pe gânduri. Gică Popescu a dezvăluit câteva detalii de la negocierile pentru transferul său de la Tottenham la FC Barcelona, care a avut loc în vara lui 1995.

Popescu a remarcat abilitatea lui Giovanni Becali, are a făcut o scenă în golul unui hotel de lux, într-un moment în care negocierile intraseră în impas. În urma acestui episod, Joan Gaspart, care atunci era vicepreşedinte la FC Barcelona, s-a văzut nevoit să lase de la el.

”Proprietarul lui Tottenham s-a întâlnit cu Joan Gaspart, vicepreşedintele Barcelonei. S-a întâmplat într-un hotel de cinci stele din Londra. La acea vreme, proprietarul lui Tottenham a spus că s-ar putea să nu se facă niciun transfer, deoarece condiţiile lui Spurs nu erau îndeplinite de Barcelona.

Apoi, la un moment dat, Becali s-a ridicat şi a început să strige la Gaspar că totul trebuie să se schimbe. Şi aceste ţipete erau în faţa recepţiei acestui hotel luxos, care nu te lăsa să intri fără cravată. Gaspar a fost apoi nevoit să-l liniştească pe Becali, a citit din nou documentul şi şi-a dat seama că şeful lui Tottenham avea dreptate”, a dezvăluit Gică Popescu pentru Sportal.bg.

Până la urmă, transferul lui Gică Popescu de la Tottenham la FC Barcelona s-a făcut şi catalanii au plătit atunci 4,5 milioane de dolari.

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...