Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scene ireale la Dinamo. Oamenii lui Cortacero nu aveau nici bani de ţigări: ”Le cereau angajaţilor de la Săftica. Am fost acolo şi am văzut cu ochii mei”

Scene ireale la Dinamo. Oamenii lui Cortacero nu aveau nici bani de ţigări: ”Le cereau angajaţilor de la Săftica. Am fost acolo şi am văzut cu ochii mei”

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca a povestit un episod irel, la care susţine că a fost martor. Mijlocaşul de 28 de ani susţine că oamenii aduşi de Pablo Cortacero în momentul în care a preluat-o pe Dinamo nu aveau bani nici măcar de ţigări.

Pablo Cortacero a fost primit cu multă încredere la Dinamo, dar în timp s-a dovedit că omul de afaceri spaniol nu dispune de fondurile necesare pentru a susţine un asemenea club. Mai mult, oamenii aduşi de Cortacero le cereau ţigări angajaţilor de la cantonamentul Săftica, susţine Hanca.

Angajaţii lui Pablo Cortacero nu aveau bani nici de ţigări: ”Le cereau angajaţilor de la Săftica”

În momentul în care a preluat-o pe Dinamo, Pablo Cortacero a numit pe diferite poziţii oameni aflaţi în cercul său de apropiaţi. În organigrama lui Dinamo şi-au făcut astfel loc mai mulţi spanioli aduşi de Cortacero. Însă Hanca spune că şi aceştia aveau grave probleme cu banii.

Mijlocaşul lu KS Cracovia susţine că a fost martor la o scenă ireală. Hanca a povestit cum oamenii aduşi de Pablo Cortacero ajunseseră să le ceară ţigări angajaţilor de la Săftica.

”Şi acei oameni pe care i-a adus la Săftica...Păi nu aveau bani de ţigări. Cereau ţigări de la angajaţii de la Săftica, am fost acolo şi am văzut cu ochii mei. De unde au apărut oamenii ăştia? Cu ce scop? Fotbalişti au adus, într-adevăr, nu ştiu cum i-au păcălit.

Eu ştiam situaţia, ei nu o ştiau. Unde e foarte, foarte bine trebuie să-ţi pui semne de întrebare. Trebuie să-ţi iei măsuri, pentru că nimic nu mai e sigur în ziua de azi”, a povestit Sergiu Hanca la Look Sport Live.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo susţine că este în continuare o surpriză pentru el modul în care Pablo Cortacero a ajuns să preia echipa din Ştefan cel Mare:

”Mi se pare incredibil ca un om să preia un club ca Dinamo şi să se joace cu viaţa acestui club. Sau să fie acţionar şi să aducă ce a adus la început, 500.000 de euro. Nu este împins de cineva! Eu sunt curios de povestea lui, să ştiu de ce face acest lucru.

Oricum s-ar termina povestea, chiar aş vrea să ştiu care a fost planul lui de la început. Pentru că nu există aşa ceva, să vii şi să spui, să minţi că ai trimis banii",  a mai spus Hanca la Look Sport LIVE.

Afla mai multe despre: sergiu hanca 

viewscnt
Articole similare