Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scene reprobabile la finalul meciului Franţa - România: "Iubita lui Manea a primit un picior în plină figură". Gestul de la care a plecat totul

Scene reprobabile la finalul meciului Franţa - România: "Iubita lui Manea a primit un picior în plină figură". Gestul de la care a plecat totulgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Partenera fundaşului echipei naţional de tineret, Cristian Manea, a fost agresată la finalul meciului dintre Franţa şi România, scor 0-0, de la Euro.

UPDATE: GSP.ro a publicat mai multe fotografii care confirmă incidentul. Iubita lui Cristi Manea apare în imagini, fiind plină de sânge.

Ziaristul Decebal Rădulescu susţine că totul ar fi plecat de la un gest al lui Cristi Manea, care a mers să îşi îmbrăţişeze partenera, la finalul meciului care i-a adus României calificarea în semifinalele Europeanului de tineret.

O spectatoare i-ar fi luat faţa iubitei fotbalistului şi i-a cerut lui Manea să facă o poză, moment în care fundaşul ar fi bruscat-o violent. Apoi, lucrurile au degenerat, iar fotbalistul a fost îmbrâncit de partenerul spectatoarei, în timp ce iubita lui Manea a primit un picior în faţă, în îmbulzeală.

Din informaţiile transmise de corespondentul Telekom Sport, Anda Maxim, iubita lui Manea a fost agresată de fanii din grupul "Uniţi Sub Tricolor".

"Îmi pare rău că prietena lui Cristi Manea a fost lovită în tribune. Nu-mi pot explica", a declarat selecţionerul Mirel Rădoi, la finalul meciului.

România, în semifinalele Euro U21 2019 şi la JO după 56 de ani

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

Deşi francezii au pus o presiune mai mare, majoritatea timpului, fazele mai clare de gol le-au aparţinut românilor. Aceştia din urmă au cerut penalti, în minutul 18, când Amian l-a împins pe Cicâldău în careu după o centrare a lui Hagi, însă faza nu a fost verificată cu VAR. În cele din urmă, ambele echipe s-au mulţumit cu rezultatul de egalitate.

În semifinale, joi, România va întâlni Germania, la Reggio Emilia, iar Franţa va da piept cu Spania, la Bologna.

România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: manea 

viewscnt
Articole similare