Experiențe împreună.
You are here:

Scene şocante cu doi fotbalişti în prim-plan: au fost tăiaţi cu secera dupa un incident în trafic. De la ce a plecat totul

Scene şocante cu doi fotbalişti în prim-plan: au fost tăiaţi cu secera dupa un incident în trafic. De la ce a plecat totul

Fotbal

Doi fotbalişti din Dolj au fost tăiaţi cu secera de un grup de rromi, după un conflict în trafic. Bătaia a avut loc în satul Calina, comuna Prundeni, Vâlcea. 10 poliţişti au intervenit pentru calmarea spiritelor iar fotbaliştii au ajuns la spital. La fel şi unul dintre rromi, care a primit mai multe lovituri de pumn.

"Doi tineri fotbalişti din Dolj au greşit drumul, semnalizând iniţial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă şoferul unui autoturism din Vâlcea (în care se aflau patru tineri romi şi o femeie) nu i-a lăsat să mai treacă. Ei bine, pentru acest incident minor, spiritele s-au încins.
 
Nervoşi, fotbaliştii au luat decizia să plece în urmărirea romilor şi i-au prins abia la Călina. Ceea ce nu au ştiut doljenii a fost că acolo locuiau rromii şi aveau întăriri. S-a încins o bătaie pe cinste, şifonaţi din lupte ieşind chiar fotbaliştii, care au fost tăiaţi pe spate cu o seceră", scriu cei de la gazetavalceana.ro.
 
La faţa locului au ajuns 10 poliţişti care au calmat spiritele, cele două victime, de 28 şi 38 de ani, fiind transportate la Spitalul din Drăgăşani. De asemenea, unul dintre romi a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câţiva pumni. Toate cele trei victime sunt în afara oricărui pericol!
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta