Experiențe împreună.
You are here:

Scene uluitoare pe aeroportul Otopeni, cu Gnohere în prim-plan. Atacantul FCSB-ului a fost implicat într-un scandal uriaş

Scene uluitoare pe aeroportul Otopeni, cu Gnohere în prim-plan. Atacantul FCSB-ului a fost implicat într-un scandal uriaş

FCSB

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohere, a fost implicat într-un scandal uriaş, duminică dimineaţă, pe aeroportul Otopeni.

Din informaţiile Telekom Sport, atacantul francez a ratat zborul spre Charleroi, programat duminică dimineaţă, în jurul orei 11:00, după ce a întârziat la poarta de îmbarcare.

Gnohere a vrut să profite de pauza provocată de meciurile echipelor naţionale şi intenţiona să meargă împreună cu familia la Charleroi, însă a dat-o în bară dintr-un motiv absurd. Atacantul şi-a petrecut timpul într-un restaurant fast-food din aeroport şi nu s-a conformat atunci când a fost chemat la îmbarcare.

La insistenţele angajaţilor de la aeroport, care au mers la el pentru a-l anunţa că riscă să rateze zborul, Gnohere a promis că se va prezenta la poartă. Ajuns acolo, câteva minute mai târziu, francezul a găsit poarta închisă.

Chiar şi aşa, Gnohere a trecut de poartă şi s-a urcat cu forţa în autobuzul care ducea spre avion, declanşând un adevărat scandal, care l-a făcut să rateze zborul spre Charleroi, fiindu-i interzis accesul în avion.

Gnohere, gol pentru FCSB în meciul cu FC Botoşani

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XVI-a a Ligii I. Fundaşul sârb al oaspeţilor, Bogdan Planici, a fost eliminat, în minutul 63. Cu a treia victorie la rând, echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, duminică, la Bucureşti, împotriva formaţiei Dinamo.

Au marcat: Coman '31, Gnohere '74

0-1, min. 31: Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă, dintr-o poziţie laterală stânga, apropiată de linia de fund a terenului;

0-2, min. 74: Florin Tănase l-a pus cu o pasă foarte bună pe Gnohere singur cu portarul, iar atacantul a marcat după ce l-a driblat pe Pap.

În minutul 63, Planici a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Miron, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Aşkovski (Andonic '84), Ongenda (Ofosu '77), Keyta - Chalkiadakis (Moussa '58). Antrenor Marius Croitoru;
FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planici, I. Cristea, Panţîru - O. Popescu. D. Nedelcu (Moruţan '62), Fl. Tănase  - Man, Hora (Gnohere '46), Fl. Coman (Soiledis '73). Antrenor Bogdan Argeş Vintilă.
Cartonaşe galbene: Keyta '53, Moussa '90 / Planici '26 şi '63, Man '46, I. Cristea '52, Gnohere '81;

Cartonaş roşu: Planici '63.

Arbitri: Iulian Călin – Octavian Şovre, George Florin Neacşu – Cătălin Buşi;

Observatori: Marian Dorobanţu, Eduard Alexandru.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 5, cu 27 de puncte, după CFR Cluj, 30 de puncte, FC Viitorul, 29 de puncte, Astra Giurgiu şi CSU Craiova, ambele cu câte 28 de puncte.

FC Botoşani rămâne pe locul 7, cu 22 de puncte.

viewscnt
Articole similare