Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb de jucători Barcelona - Valencia. Catalanii transferă un titular, "liliecii" primesc o rezervă. Toate detaliile

Schimb de jucători Barcelona - Valencia. Catalanii transferă un titular, "liliecii" primesc o rezervă. Toate detaliile

FC Barcelona

Comentarii

Conducătorii Barcelonei nu au o misiune tocmai uşoară în această vară. Nu numai că trebuie să se ocupe de campania de achiziţii, dar trebuie să şi vândă. Potrivit presei iberice, catalanii deja s-au înţels asupra unui schimb cu o rivală din campionat.

Presa din Spania anunţă că Barcelona şi Valencia vor face schimb de jucători, mai exact de portari. Jasper Cillessen, 30 de ani, vrea de un an de zile să plece de la Barcelona şi în sfârşit va fi lăsat, el mai trebuie doar să se înţeleagă cu Valencia asupra contractului. 

La schimb, Valencia îl trimite pe Neto la Barcelona. Brazilianul a fost titular în poarta "liliecilor" sezonul trecut, primind 34 de goluri în tot atâtea etape, în La Liga. Barcelona îl va cumpăra în aceste zile pe fostul portar de la Juventus pentru a echilibra balanţa financiară a celor de la Valencia, iar aceştia vor plăti aceeaşi sumă pentru Cillessen pe 1 iulie, atunci când va începe oficial sezonul 2019-2020. 

În plus, Valencia îl mai doreşte şi pe Rafinha. Clubul a efectuat deja un raport medical pentru a determina dacă merită sau nu să înceapă negocierile pentru aducerea brazilianului. Acesta a fost pozitiv, iar din sezonul viitor mijlocaşul ar putea îmbrăca tricoul "liliecilor". 15 milioane de euro este cota fotbalistului. 

Afla mai multe despre: netocillessentransfer barcelona 

viewscnt
Articole similare