Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb de jucători între Barca şi Valencia. Pe cine vrea să transfere Laporta de pe Mestalla şi pe cine trimite la schimb

Schimb de jucători între Barca şi Valencia. Pe cine vrea să transfere Laporta de pe Mestalla şi pe cine trimite la schimb

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Barca este foarte interesată să-l aducă de la Valencia pe Jose Gaya.

În vârstă de 26 de ani, Jose Gaya a trezit interesul formaţiei catalane. Jucătorul Valenciei este şi internaţional spaniol şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 35 de milioane de euro.

Gaya la Barca? Ce jucători trimit catalanii la schimb

După cum anunţă jurnalistul Gerard Romero, Barcelona şi Valencia au demarat deja negocierile pentru un posibil transfer al lui Gaya.

Ţinând cont că mai toate cluburile puternice din Europa trec prin probleme financiare, Barca nu vrea să plătească pentru transferul lui Gaya, astfel că i-ar fi propus Valenciei doi jucători la schimb.

Levantinii s-ar fi orientat spre Carles Alena şi Martin Braithwaite, jucători de care Barca vrea oricum să scape. De atacantul danez, Valencia s-a mai interesat şi în trecut, iar în ceea ce-l priveşte pe Alena, acesta are marele avantaj că a mai evoluat la Getafe sub comanda lui Pepe Bordalas. 

Afla mai multe despre: jose gayabarcelonatransferuri 

viewscnt
Articole similare