Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb de jucători între două rivale din Serie A! Un campion mondial ajunge la Inter

Schimb de jucători între două rivale din Serie A! Un campion mondial ajunge la Inter

Serie A

Comentarii

Perioada de transferuri este la un pas să înceapă, iar două rivale din Serie A pregătesc un schimb spectaculos de jucători, în urma căruia Inter Milano se va alege cu un campion mondial şi european.

Inter Milano îl vrea pe Fernando Llorente (34 de ani) de la Napoli şi l-ar trimite la schimb pe Matteo Politano (26 de ani), relatează Sky Sport Italia. Potrivit sursei menţionate, cele două cluburi vor să îşi împrumute jucătorii pentru şase luni. 

Antonio Conte ştie că pentru a lua titlul are nevoie de o soluţie de rezervă pentru cuplul din atac Lukaku - Martinez, pentru a nu îl forţa prea mult pe tânărul Esposito. 

Conte şi Gattuso şi-au dat acordul pentru acest schimb, iar acum rămâne ca cele două cluburi să decidă detaliile afacerii. 

Llorente, campion mondial cu Spania în 2010 şi campion european în 2012, a ajuns la Napoli în vară, după ce a venit sub formă de jucător liber de contract de la Tottenham. Ibericul are trei goluri marcate în 13 meciuri în acest sezon de Serie A. Politano, apreciat la 28 de milioane de euro, a fost transferat de Inter de la Sassuolo. 

Afla mai multe despre: internapolillorentepolitano 

viewscnt
Articole similare