Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb de jucători între Juventus şi AS Roma? Ce jucător vrea să aducă Allegri de pe Olimpico

Schimb de jucători între Juventus şi AS Roma? Ce jucător vrea să aducă Allegri de pe Olimpico

Juventus

Comentarii

Potrivit presei italiene, Juventus şi AS Roma ar fi interesate să facă un schimb de jucători.

Max Allegri ar vrea să transfere un alt portar la Juventus. Donnarumma părea alesul conducerii, dar portarul italian se îndreaptă cu paşi repezi spre PSG. Juve nu a renunţat încă la transferul său, astfel că presa italiană nu exclude o schimbare în decizia portarului.

În acest context, formaţia pregătită de Max Allegri nu ar mai avea nevoie de serviciile lui Wojciech Szczesny, un portar de care se interesează Jose Mourinho şi AS Roma.

Mourinho nu vrea însă să plătească pentru serviciile portarului de 31 de ani, astfel că Roma ar urma să-i propună lui Juve un schimb de jucători între Szczesny şi Florenzi.

Ultimul, a trezit interesul antrenorului Max Allegri şi acum trei ani, dar în cele din urmă, mutarea nu s-a mai produs. Mourinho vrea să-l trimită pe jucătorul care a evoluat la PSG stagiunea trecută la Juve, pentru a-l putea achiziţiona astfel pe Wojciech Szczesny. Ar câştiga un portar de garanţie şi ar acoperi unul dintre posturile considerate fragile încă de la venirea sa pe Olimpico.

Pentru Wojciech Szczesny ar fi o revenire la AS Roma, acolo unde a mai jucat între 2015 şi 2017. În acel an s-a transferat la Juventus, unde a prins 137 de meciuri şi a cucerit trei titluri de campion al Italiei. În 2019-2020 a fost declarat cel mai bun portar din Serie A. Roma îl are pe listă şi pe Rui Patricio, portarul titular al naţionalei Portugaliei.

Afla mai multe despre: florenzimax allegriwojciech szczesny 

viewscnt
Articole similare