Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb de jucători între Juventus Torino şi Manchester City. Italienii au renunţat la un jucător crescut la "La Masia"

Schimb de jucători între Juventus Torino şi Manchester City. Italienii au renunţat la un jucător crescut la "La Masia"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Manchester City şi Juventus Torino s-au înţeles asupra schimbului de jucători Felix Correia - Pablo Moreno, unii dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din Europa.

Pablo Moreno (18 ani) este un atacant care a crescut la academia celor de la Barcelona, "La Masia". A fost cumpărat de Juventus Torino în 2018, în schimbul a aproximativ 700.000 de euro. În acest an, Pablo Moreno a făcut parte din lotul lui Juventus care evoluează în campionatul Primavera, dedicat jucătorilor până în 23 de ani. A marcat un gol în 14 partide. De asemenea, a marcat 4 goluri în 3 partide jucate în UEFA Youth League, cea mai puternică competiţie de juniori. A bifat meciuri pentru naţionalele U16, U17, U18 ale Spaniei.

De partea cealaltă, Felix Correia (19 ani) a ajuns la Manchester City în anului 2019, după ce englezii au plătit celor de la Sporting Lisabona 3.5 milioane de euro. În acest sezon, Correia a fost împrumutat în Olanda, la AZ Alkmaar, însă a jucat doar la echipa de rezerve: 23 de meciuri, 3 goluri şi 5 pase de gol. Correia a bifat prezenţe şi goluri la toate categoriile de juniori ale Portugaliei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare