Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb de senzaţie între o echipă din Premier League şi una din Ligue 1. Vizat este un fost coleg al lui Stanciu şi al lui Chipciu

Schimb de senzaţie între o echipă din Premier League şi una din Ligue 1. Vizat este un fost coleg al lui Stanciu şi al lui Chipciu

Premier League

Comentarii

Mijlocaşul belgian Youri Tielemans, fostul coleg al lui Stanciu şi al lui Chipciu de la Anderlecht, este oficial jucătorul celor de la Leicester City.

Fosta campioană din Premier League a reuşit în ultimele ore ale perioadei de transferuri să obţină împrumutul până în vară al mijlocaşului belgian Youri Tielemans, de la AS Monaco. În locul lui, vulpile îl trimit la Monaco pe portughezul Adrien Silva, tot sub formă de împrumut până la finalul sezonului.
 
În vârstă de 21 de ani, Tielemans o lasă pe Monaco după numai un an şi jumătate. El fusese transferat de la Anderlecht în vara lui 2017, în schimbul a 25 de milioane de euro. În actuala stagiune, el a jucat în 20 de meciuri în Ligue 1 şi a marcat cinci goluri, fiind al doilea cel mai bun marcator al echipei, după Falcao.
 
De cealaltă parte, Adrien Silva are o poveste extrem de interesantă la Leicester. Portughezul a fost cumpărat în vara lui 2017 de la Sporting, pentru 25 de milioane de euro. El a fost însă nevoit să stea pe bară timp de şase luni, pentru că transferul său "a fost înregistrat la 14 secunde după închiderea perioadei de mercato", după cum au anunţat oficialii Ligii engleze la acea vreme. Incidentul şi-a pus amprenta asupra jocului portughezului, care a bifat doar două meciuri în tricoul lui Leicester în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: youri tielemanstransferleicester cityas monaco adrien silva 

viewscnt
Articole similare