Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb incredibil de replici între Bogdan Mara şi Mihai Rotaru. CFR ameninţă că nu se prezintă la meci. Oltenii îi acuză şi ei pe oficialii clujeni

Schimb incredibil de replici între Bogdan Mara şi Mihai Rotaru. CFR ameninţă că nu se prezintă la meci. Oltenii îi acuză şi ei pe oficialii clujeni

Superliga

Comentarii

Duelul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj a început mult mai devreme. În dimineaţa derby-ului dintre cele două, oficialii Mihai Rotaru şi Bogdan Mara au avut un schimb de declaraţii.

Bogdan Mara a dezvăluit că CFR Cluj ia în calcul să nu se prezinte la meciul din această seară, care va fi în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:30. Ardelenii îi acuză pe reprezentanţii Universităţii Craiova că jucătorii nu şi-au mai făcut niciun test pentru coronavirus de pe 24 iulie.

Principalul finanţator al oltenilor, Mihai Rotaru, a intrat în direct la Pro X şi le-a dat replica oficialilor de la CFR Cluj.


  • Mihai Rotaru: Să îşi facă testele, să nu uite să îşi facă astăzi testul, după aia nu mai pot juca şi pierd cu 3-0. Acesta este singurl sfat pentru domnia sa. Dacă ei nu-şi fac testele, cerem câştigarea meciului la "masa verde".
  • Bogdan Mara: E informat puţin greşit, noi am facut testele marţi.
  • M.R: Avem dovezile!
  • B.M: Spuneţi ultima dată când aţi făcut testările!
  • M.R: Habar nu am când le-am facut! O să mă uit. Conform protocolului, trebuia să staţi 14 zile în carantină. De ce nu staţi? Dinamo de ce a stat şi voi nu aţi stat?
  • B.M: Noi suntem în regulă, suntem testaţi marţi, avem 7 zile de la test. Vrem să ştim unde sunt testele de la Craiova. Ultimele teste au fost făcute pe 24.
  • M.R: Sunt obligaţi să îşii facă testele azi, avem adresa de la LPF. Ei şi-au făcut testele lunea trecută la 8:30, la 9:30, a plecat ambulanţa, de atunci nu şi-au mai făcut niciun test.
  • B.M: Nu are cum să se decidă 3-0 pentru Craiova, trebuia să joace sâmbătă, s-a amânat din cauza lor pentru că au avut caz de coronavirus. DSP Dolj e în altă ţară, nu în România. E absurd cum s-a dat decizia, dacă team managerul, preparatorul fizic nu au luat contact cu jucătorii..
  • M.R: Dacă nu vor să vină, nu e nimic, îi aşteptăm după meci să sărbătorim! Puteam să jucăm şi duminică, şi sâmbătă, şi luni, ne-a aprobat Liga cererea pentru că am cerut să avem câteva zile în plus de odihnă şi înca doua zile de pregatire. Daca aveţi o problemă cu DSP, adresaţi-vă lor, nu Universităţii Craiova.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare