Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb interesant propus Barcelonei! Coutinho pentru un fotbalist cu Betis, PSG şi Tottenham în CV: cine poate ajunge pe Camp Nou

Schimb interesant propus Barcelonei! Coutinho pentru un fotbalist cu Betis, PSG şi Tottenham în CV: cine poate ajunge pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Philippe Coutinho (28 de ani), fotbalistul pe care Barcelona a plătit cea mai mare sumă de transfer din istoria clubului, 160 de milioane de euro, s-ar putea întoarce în Premier Leauge. Tottenham, echipa lui Jose Mourinho, e interesată de serviciile jucătorului brazilian de pe Camp Nou.

Barcelona nu se află într-o situaţie economică deloc roz, iar varianta schimburilor de jucători ar putea reprezenta o metodă prin care catalanii să dea un refresh lotului. Tottenham e conştientă de acest lucru şi propune un schimb interesant echipei de pe Camp Nou. Potrivit Diario Gol, Jose Mourinho e gata să-l trimită la FC Barcelona pe Giovanni Lo Celso (26 de ani) în schimbul lui Philippe Coutinho.

Catalogat drept un transfer ratat, având în vedere suma plătit pe el şi prestaţiile sale, lui Philippe Coutinho i-ar putea conveni să revină în Premier League, acolo unde s-a simţit cel mai bine din toată cariera. Coutinho a fost cumpărat de Barcelona de la Liverpool cu 160 de milioane de euro, sumă care include şi bonusuri în funcţie de performanţele jucătorului în tricoul blaugrana.

Coutinho joacă la FC Barcelona din ianuarie 2018 şi a strâns 90 de meciuri, 23 de goluri şi 14 pase de gol până în prezent.



În ceea ce-l priveşte, Lo Celso se află la Tottenham din vara lui 2019, când a fost împrumutat, apoi cumpărat definitiv în vara lui 2020 de la Betis. La Spurs, mijlocaşul argentinian a strâns 56 de meciuri, şapte goluri şi patru pase de gol. Lo Celso mai are o echipă mare în CV, PSG, după ce francezii l-au cumpărat în 2016 de la Rosario pentru 10 milioane de euro. A fost cedat, însă, repede la Betis, în august 2018, în schimbul a 22 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenhamschimbbarcelonalo celsocoutinho 

viewscnt
Articole similare