Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb ISTORIC în Liga I între FCSB şi Craiova. Doi jucători dintr-o lovitură pentru Becali direct de la marea rivală

Schimb ISTORIC în Liga I între FCSB şi Craiova. Doi jucători dintr-o lovitură pentru Becali direct de la marea rivalăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Cu un nou sezon ratat, în care a pierdut lupta pentru titlu în faţa CFR-ului, pentru a patra oară la rând, FCSB îşi întăreşte serios lotul pentru noua stagiune care va începe la jumătatea lunii viitoare.

Gigi Becali a bifat deja două transferuri. Andrei Cordea şi Alexandru Creţu au semnat cu FCSB, în timp ce Andrei Dumiter este aşteptat şi el la vicecampioana României, după ce latifundiarul din Pipera a bătut palma cu oficialii lui Sepsi pentru transferul mijlocaşului ofensiv.

Însă, pe lângă aceste mutări, Gigi Becali pregăteşte şi alte transferuri spectaculoase, două dintre ele chiar de la una dintre rivalele la titlu, Universitatea Craiova. Conform fanatik.ro, patronul celor de la FCSB vrea să îi aducă pe Reagy Ofosu şi pe Ivan Mamut. Iar latifundiarul din Pipera este pregătit să-i ofere la schimb pe Risto Radunovic, Ionuţ Vînă, Dragoş Nedelcu şi Răzvan Oaidă, fotbalişti care oricum au fost trecuţi pe lista neagră a patronului.

Schimb ISTORIC în Liga I între FCSB şi Craiova. Doi jucători dintr-o lovitură pentru Becali direct de la marea rivală

Adus în toamna lui 2020, de la FC Botoşani, Reagy Ofosu a marcat patru goluri şi a reuşit o pasă decisivă în cele 20 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova în stagiunea recent încheiată, iar cota este de 650 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Ivan Mamut este venit şi el la Craiova tot în toamna lui 2020, însă evoluţiile atacantului cu o înălţime de 1,92 metri n-au fost cele mai fericite. Doar trei goluri şi trei pase decisive a reuşit croatul de 24 de ani în cele 26 de meciuri jucate pentru olteni, în sezonul recent încheiat, în toate competiţiile.

  • 450 de mii de euro este cota lui Mamut pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare